Beharangozó: Ravens - Panthers (4. hét)

A mód, ahogyan a Carolina elvesztette a Pittsburgh elleni Sunday Night Football mérkőzést, felzaklatta Ron Rivera-t és a játékosokat.

Az olyan szavak, mint "frusztrált", "dühös" gyakoriak voltak egész héten.

A 4. héten a Panthers megkapja a lehetőséget a visszatérésre a 2-1-el álló Baltimore Ravens ellen - egy másik AFC North ellenfél, aki megpróbálja utánozni a Steelers sikeres futás-orientált támadási tervét.

"Tesztelni fognak minket pontosan ugyanolyan módon, ahogyan a Pittsburgh tette," mondta a linebacker AJ Klein. "Meg fogják próbálni futtatni a futball ellenünk, mert megmutattuk, hogy nem voltunk jók a futás ellen a múlt héten. Tudjuk, hogy ez egy kihívást, és azt akarjuk, hogy a dolgok jobbra forduljanak. Mi már nagyon éhesek vagyunk, hogy újra a pályán lehessünk."

Néhány dolog, amire figyelni kell, amikor a Panthers újra a pályára lép az M & T Bank Stadium-ban Baltimore-ban (magyar idő szerint 19:00 órakor, a CBS közvetíti).

A 89-es a másik oldalon:

A Ravens wide receiver-e, Steve Smith, Sr. egykori csapata ellen, miután 13 emlékezetes évet töltött Carolina-ban. Ez egy izgalmas lehetőség a számára, és a Panthers defensive back-ek feladata levédekezni őt.

"Megjelölte a dátumot, én is megjelöltem a dátumot." mondta a cornerback Josh Norman. "Mindig szemtől-szembe voltunk az edzésen. Most megkapom a lehetőséget, hogy vele szemben legyek, ez lesz, oh ember, öröm számomra."

A safety Roman Harper játszott Smith ellen évekig, amikor a New Orleans tagja volt. Tudja, mire számíthat, ha a tüzes elkapó ellen játszik.

"Sok srác nem játszott Steve ellen korábban, de én igen." mondta Harper. "Azt hiszem, jobban játszik, ha érzelmileg érintett. Ő egy érzelmes ember. Egyértelműen akkor van a csúcson, amikor egyre hosszabb elkapásai vannak és üti a saját fejét. Meg kell próbálni korlátozni ezt. Senkinek sem kell egy szuperhős. Csak azt kell megérteni, hogy ez a csapat hogyan fog megpróbálni támadni minket."

Flacco semlegesítése:

Amellett, hogy rengeteget futnak, a másik módja a Baltimore kedvelt támadásainak, hogy kihasználják az irányító Joe Flacco karjának erejét. A két Smith - Steve és Torrey - megpróbál a Carolina secondary mögé kerülve nagy játékot csinálni.

"Ő egy rendkívül erős karú irányító," mondta Decoud. "Képes eldobni a labdát 70 yard-ra egy lábról. Meg kell bizonyosodnunk arról, hogy senki sincs a hátunk mögött. Bízik az elkapóiba, így el fogja dobni a labdát akkor is, ha ők levédekezettek vagy szabadon vannak."

Futásra készen?: 

A támadó koordinátor Mike Shula azt mondta, a 10 futó kísérlet a Carolina-tól a múlt héten nem volt elegendő. A Panthers-nek futtatnia kell a labdát, és érvényesítenie kell akaratát a földön, akkor is, ha nem játszik a running back Jonathan Stewart, akinek a játéka egyelöre kérdéses, és fullback Mike Tolbert, aki kimarad a következő nyolc héten. 

DeAngelo Williams készen áll arra, hogy visszatérjen, miután kihagyta az utolsó két mérkőzést, és Carolina szüksége is lesz rá, valamint a draftolatlan újoncra, Darrin Reaves-re, hogy segítsenek megtörni a Baltimore falát. 

"Kemények a srácok," mondta a bal tackle Byron Bell. "Fel kell venni a testi kontaktust." 

A tight end Ed Dickson, aki négy szezont játszott a Ravens csapatában, alátámasztotta Bell szavait. 

"Kemény lesz. Hozd a védősisakot." mondta Dickson.

Hogyan teljesít Hurst?: 

Baltimore bal oldali tackle-je, Eugene Monroe térdsérülés miatt nem játszik, ami azt jelenti, hogy a draftolatlan újonc James Hurst a North Carolina egyeteméről karrierje során először lesz kezdő. 

"Figyeltük, hogy mit tett az előszezonban, hogy megpróbáljuk megérteni, milyen is valójában." mondta Rivera. "Arról van szó, hogy mit csinál a saját rendszerükben, ez az, amit figyeltünk." 

Hurst hogyan fogja megvédeni Flacco vakoldalát a Carolina dinamikus passz siettetői ellen, ez lesz az egyik fő tényező a meccsen.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: csnbaltimore.com