Charles Johnson valószínűleg játszani fog ma este

A defensive end Charles Johnson teljes edzésmunkát végzett pénteken és valószínűleg játszik vasárnap a Chicago Bears ellen.

Johnson csípő sérülést szenvedett, de a vezetőedző Ron Rivera-t lenyűgözte, amit pénteken látott tőle és arra számít, hogy Johnson játszani fog. 

Johnson-nak még mindig nincs sack-je ebben a szezonban, és Rivera azt mondta, a Panthers-nek jól kell teljesítenie a korai kísérleteknél, hogy hatékonyabb legyen a pass rush szituációkban. 

"Az elmúlt két hétben nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, ahol a legtöbb második és harmadik kísérlet második-és-közepes, harmadik-és-közepes, második-és-rövid, harmadik-és-rövid szituáció volt." mondta Rivera. 

"Olyan helyzetbe kell őket hozni, ahol dobniuk kell a labdát. Ebben kell jobbnak lenni. Ilyen helyzetbe kell hozni magunkat és adni a játékosoknak egy esélyt a sikerre." 

A running back DeAngeloWilliams és JonathanStewart játéka kérdéses, Rivera szerint az érintettek nagy részénél a terhelhetőség fogja meghatározni a játékban való részvételt. 

"A Hot Hand (egy pókerben használatos kifejezés, voltaképpen a folyamatos szerencsés lapjárást jelenti) - valószínűleg ez lesz, ami a végén történik," mondta Rivera. "A legtöbb feladat Fozzy (Whittaker)-t és (Darrin) Reaves-t várja. (Chris) Ogbonnaya konkrét dolgokat fog csinálni."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu