Demaryius Thomas és Russell Wilson a hét játékosa

Demaryius Thomas vasárnap este az Arizona Cardinals élete mérkőzését játszotta amivel sikerült elhallgattatnia a kritikusait. Elég gyengén kezdte a szezont de az ötödik játékhéten magára talált, 226 elkapott yardnak és 2 touchdown elkapásnak köszönhetően a hét legjobb támadójátékosának választották az AFC-ben.

Az NFC-ben is megfelelő helyre került a hét legjobb támadójátékosának díja hiszen ezt a Seattle Seahawks irányítója Russell Wilson nyerte el. A Washington Redskins legyőzése során 201 passzolt yardot és 122 futott yardot szerzett. Wilson 24 passzkísérletéből 18 sikeres volt, 2 passzolt és 1 futott touchdownt szerzett.

A hét további győztesei:

AFC

Legjobb védő: Buffalo Bills DT Marcell Dareus. A Detroit Lions 17-14-es legyőzése során 5 tacklet, három sacket és 1 kierőszakolt fumblet szerzett.

Legjobb speciális egység játékos: Browns linebacker Tank Carder. A védő többek között blokkolt egy puntot amivel safetyt ért el a csapata.

NFC

Legjobb védő: Green Bay Packers LB Julius Peppers. Három tacklet, 0,5 sacket és egy 49 yardos interception return TD-t szerzett a Minnesota Vikings ellen bár a Lambeau Leap még nem megy ösztönösen.

Legjobb speciális egység játékos: San Francisco 49ers K Phil Dawson. Mind az 5 mezőnygólját és az extra pontját is értékesítette így 16 pontot szerzett a Kansas City Chiefs ellen 22-17-re megnyert merkőzésen.

(nfl.com, Fotó: sportsnola.com)