Kuechly a szülővárosában játszik

Luke Kuechly elmondta, hogy az apja összegyűjtött több mint 100 jegyet a családnak és a barátoknak. 

"Lesz egy szép szektor ott," mondta Kuechly mosolyogva. 

Felidézte emlékeit, amikor is két középiskolai meccset játszott a Paul Brown Stadium-ban. Kuechly és csapattársai a St. Xavier csapatával megnyerték mindkettőt. 

A jelenlegi NFL Defensive Player of the Year megérti a mérkőzés előtti fecsegést, ami az első NFL-es hazatérése miatt van. És szeret beszélni a szülővárosáról és a lehetőséről, hogy élvezheti a közös étkezést a családdal.

De amikor a pre-game idő játékidő lesz, ez az egyedi történet elhalványul Kuechly számára. 

"Jó lesz. Ez egy lehetőség, hogy játsszam egy csomó ember előtt, akit ismerek. Ez egyike azoknak a dolgoknak, amin sokat fogsz gondolkodni, mielőtt elkezdődik a mérkőzés." mondta Kuechly. "Valójában, amikor a meccs elkezdődik - és nem csak mondom - ez egy (rendes) meccs lesz."

Közeli barátja, a linebacker Thomas Davis más megközelítésben nézi a hazatérését Atlantába. Davis élvezi ezeket a lehetőségeket, amikor a Panthers a Georgia Dome-ban játszik a Falcons ellen. 

"Amikor megkapod a lehetőséget, hogy visszamenj, és játssz a szülővárosodban, akkor megpróbálsz hozzáadni egy kis extrát, ha van benned." mondta Davis. "Tudom, hogy megpróbálom, amikor az Atlanta ellen játszunk." 

Davis a tipikus, hatékony Kuechly teljesítményt várja vasárnap. 

"Bele fog adni mindent." mondta Davis. 

És talán egy kis extrát is. 

"Ez már csak így működik," mondta Davis.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu