A Bengals sérültlistára tette Marvin Jones-t és szerződtette Greg Little-t

A Cincinnati Bengals sérültlistára tetta a wide receiver Marvin Jones-t akinek így kiesett a szezon hátralevő részéről.

Az elkapónak még augusztusban tört el a lába így eddig sem volt bevethető állapotban de eddig vártak, hogy véglegesen kivegyék az idei szezonból.

A múlt héten még kérdésesnek jelölték az állapotát de egyes beszámolók szerint eddig sem volt reális esély arra, hogy Jones pályára tud lépni az idei szezonban.

Kiesése miatt a Bengals szerződtette a Cleveland Browns korábbi második körös wide receiverét Greg Little-t. Az elkapó három szezonon keresztül volt a Browns játékosa de idén megváltak tőle. 48 mérkőzésen lépett pályára, 55 elkapásból 1.821 elkapott yardot és 8 touchdownt szerzett eddigi három éves pályafutása során. Elküldése után az Oakland Raiders szerződtette de ott a végső keretszűkítést sem élte túl.

A csapatnak sürgősen szüksége volt egy elkapóra de nem biztos, hogy Little sokáig a Bengals játékosa marad. A.J. Green még mindig a lábujjsérülésével bajlódik és a hírek szerint a vasárnapi Indianapolis Colts elleni mérkőzést is ki kell majd hagynia.

Green távolléte alatt Mohamed Sanu lépett elő a csapat elsőszámú elkapójává akit Brandon Tate, Dane Sanzenbacher és James Wright követ a rangsorban. Az utolsó két játékos valamelyikét kellene legyőznie Little-nek vagy Green visszatérése után elképzelhető, hogy ismét csapat nélkül marad.

(nfl.com, Fotó: bengals.com)