A Panthers támadófalának tagjai meghallották, hogy mit mondtak nekik.

"Amikor az emberek azt mondják, hogy mi vagyunk a leggyengébb láncszem, meg ilyesmi, ez megvisel." mondta a right tackle Nate Chandler.

Ez a motiváció forrása. De sokkal nagyobb érkezett a vezetőedző Ron Rivera-tól, amikor felelősségre vonta a támadófalat a múlt héten.

"Amikor a vezetőedző jön, és azt mondja, hogy fizikálisabbnak kell lennünk," mondta a bal tackle Byron Bell, "azt a szívünkre vettük."

És kivitték a pályára.

"Rivera kijelentette mindenki előtt, és mi így válaszoltunk." mondta Bell.

Rivera értékelte az offensive line által az egész csapatnak felállított tempót a múlt heti edzések alatt.

Ezt a hozzáállást átvitték a Panthers 6. heti mérkőzésére, a Bengals ellen, és a statisztikai adatok elmondják a sikert. A Carolina ebben a szezonban először nem engedett sack-et, és 147 futott yarddal a szezon eddigi legjobb eredményét érték el.

"Nagyszerűek voltunk," mondta Bell.

"Mindannyian ugyanazon az oldalon állunk. Mint csoport, összeálltunk és csiszoltuk, ami kellett a futójátékhoz és Cam védelméhez. Igyekeztünk annyira fizikálisak lenni, amennyire csak tudunk, és úgy érzem, ez kifizetődött." tette hozzá Chandler.

Most, miután lenyűgözően megadták az alaphangot a Cincinnati elleni teljesítménnyel, a kihívás a Carolina támadó vonalának az, hogy továbbra is ezen a szinten játszanak a héten a Green Bay Packers ellen a Lambeau Field-en.

Valószínűleg nem lesz kezdő a bal guard Amini Silatolu, aki vádli sérülést szenvedett a Bengals ellen és nem edzett szerdán. De Fernando Velasco bebizonyította, hogy képes fellépni Silatolu helyére, mint ahogy a múlt héten is megtette.

"Minden egyes játékból még mindig tanulunk, mint egy egység. Sosem lesz tökéletes." mondta Bell.

De ugyanazt a Cincinnati elleni magatartást tanúsítva a Green Bay ellen egy jó kiindulópont lehet.

"Az alaphangot megadtuk," mondta Bell. "Most fenn kell tartani."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu