Jovorskie Lane két meccses eltiltást kapott teljesítményfokozó szerek használata miatt

Az NFL felfüggesztette a Tampa Bay Buccaneers fullback-jét, Jovorskie Lane-t, két mérkőzés erejéig, amiért megsértette a liga “politikáját” a tiltott teljesítményfokozó szerekre vonatkozólag.

Így legközelebb csak a 9. héten találkozhatunk vele, az Atlanta elleni mérkőzésen. Lane-nek ugyan volt egy nagyon emlékezetes 54 yardos futása a szezonnyitón, azóta azonban nem igazán használja őt a csapat, hisz a snap-ek mindösszesen 18%-ánál kap szerepet a pályán. Ennél még Luke Stocker is több időt tölt a gyepen, aki pedig már csak blokkoló tight endként tevékenykedik a Buccaneers-ben. Lane kiesése tehát a legkisebb gondunk lesz, a múlt hét vasárnap mutatott produkció után.

Ez lesz az első eltiltás a Lovie Smith éra alatt, és ha folyton megemlítjük a negatívumokat vele kapcsolatban, úgy gondolom akkor azt is illik megemlíteni, hogy ezen a szinten azért nem volt túl jellemző a fegyelmezettség, az előző rezsimek során. Mint utólag pedig kiderült, a frissen igazolt cornerback, Isaiah Frey, Lane helyét tölti be jelenleg az 53 fős keretben.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com