Kérdéses Kelvin Benjamin mai pályára lépése

Az újonc elkapó Kelvin Benjamin játéka kérdéses egy agyrázkódás miatt a vasárnapi, Green Bay Packers elleni meccsen. Benjamin a múlt héten szenvedett agyrázkódást a Cincinnati Bengals ellen és nem edzett szerdán és csütörtökön, de teljes edzésmunkát végzett pénteken. Átment az agyrázkódás vizsgálaton így valószínűleg pályára fog lépni a Packers ellen.

"Továbbra is követjük a protokollt." mondta Rivera. "Jól nézett ki a pályán. Azt hiszem, szépen edzett. Élénk volt. Tényleg nem hiszem, hogy voltan valami mentális hibája. Sok ismétlést csinált, ami része a protokollnak."

A running back Jonathan Stewart, aki nem játszott a 3. hét óta egy térdsérülés miatt, kezdő lesz.

Chris Ogbonnaya és Darrin Reaves játéka kérdése egy vádli sérülés miatt, valószínűleg tartalékok lesznek. Fozzy Whittaker játéka is kérdéses egy comb sérülés miatt, és DeAngelo Williams valószínűleg a harmadik egymást követő mérkőzésen nem játszik egy boka sérülés miatt.

A cornerback Josh Norman valószínűleg játszik, de még mindig követni kell az agyrázkódás esetében szükséges protokollt és Rivera bizonytalan a játékát illetően. Rivera azt mondta Antoine Cason, Melvin White és James Dockery végezte a legtöbb ismétlést cornerback poszton, míg Charles Godfrey csinálta az ismétlések nagy részét a nikkel poszton az újonc Bene Benwikere kérdéses állapota miatt (boka).

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu