Brandon Flowers kiesett és Jason Verrett játéka kérdéses a Broncos ellen

Az "Around The NFL Podcast" tegnapi adásában megszólaltatták a San Diego Chargers defensive koordinátorát John Pagano-t és az edző véleménye szerint csak akkor lehetnek sikeresek az esti mérkőzésen ha ki tudják zökkenteni a megszokott ritmusából a Denver Broncos irányítóját Peyton Manning-et.

Ez alapvetően sem egyszerű feladat és tovább nehezedett a Chargers védelmének a helyzete, hogy jelen állás szerint nélkülöznie kell a két legjobb cornerbackjét.

Az idei szezonban szerződtetett 28 éves Brandon Flowers agyrázkódás miatt biztosan ki fogja hagyni a találkozót. Flowers San Diego-ban teljesen megújult és Pro Bowl szinten teljesít az idei szezonban. 23 tacklet és 2 interceptiont szerzett az idei szezonban.

A csapat idei elsőkörös választottja Jason Verrett is kitűnő szezont fut de jelen pillanatban kérdésesnek jelölik a játékát. Verrett eddigi teljesítményével az Év legjobb újonc védőjátékosának díjára is nagy eséllyel pályázik. Az újonc 5 mérkőzésen lépett pályára, 17 tacklet és 1 interceptiont szerzett az NFL-ben.

Nem jó ha egy csapatnak nélkülöznie kell a megszokott játékosait de a Chargers szerencséjére a rosteren megtalálható még Richard Marshall és Shareece Wright is. A két játékos ugyancsak nagyon jó szezont fut így mindketten megfelelően pótolni tudják majd a kieső játékosokat.

(nfl.com, Fotó: boltbeat.com)