A játékosok sem elégedettek magukkal

A Tampa Bay Buccaneers ismét mérkőzést veszített, és hát valljuk meg nem először és nem is másodszor az idei szezonban. Most azonban saját magukat is keményen kritizálják a játékosok, ahogy Lovie Smith is őket.

“Megvan a turnover, aztán visszaadjuk nekik a labdát. A jó futball csapatok nem csinálnak ilyet, egyszerűen nem. Nem vagyunk jelenleg jó focicsapat, de azt hiszem ez teljesen nyilvánvaló.” – nyilatkozta Smith.

Abban persze teljesen igaza van, hogy nem vagyunk jó csapat. Sőt! Nagyon messze vagyunk még egy átlagostól is. Abban is igaza van, hogy a játékosok vétenek szarvas hibákat. Csak sajnos ezen játékosok többségét ő hozta ide.

Persze mindeközben maguk a játékosok sem voltak túl boldogok:

“Kifogytunk a játékokból. Le kell állnunk a folyamatos vereséggel. Ez ilyen egyszerű. Mindenki frusztrált, de nem érzem úgy, hogy bárki is elég dühös lenne a vereségek miatt. Igen, volt sok jó játékunk. Mégis visszazárkóztak, aztán legyintünk egyet. Jöhet a következő. Nem. Abba kell hagynunk ezt.” – nyilatkozta Gerald McCoy

Gerald McCoy azon kevés játékosok egyike, akinek nem kell szégyenkeznie amikor erről beszél. Hisz tagja annak a pár embernek a csapatban, aki még így is következetes játékot tudott felmutatni az egész szezonban. Kéztörése ellenére is. És tegnap sem játszott egyáltalán rosszul. Szerzett két sack-et, és egész este terrorizálta a Cleveland Browns irányítóját. Rajta kívül pedig csak Mike Evans, Bobby Rainey és Lavonte David tudott felmutatni valamit. Bár már ez utóbbit megszokhattuk.

Gerald McCoy egy parádés játéka a Browns elleni találkozóról.

De tényleg mindannyian kezdünk nagyon belefáradni. Hosszú, hosszú évek állandó problémája már ez. A Bucs folyamatosan, szoros mérkőzéseken veszített Raheem Morris ideje alatt. Folyamatosan szoros mérkőzéseken vérzett el Greg Schiano ideje alatt. És most folyamatos vereségek sújtanak minket Lovie Smith ideje alatt is. Melyek között akad ugyan szoros, de azért szerepel ám itt történelmi szintű zakó is. Csoda, hogy mindannyian frusztráltak vagyunk?

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com