Véget ért Carson Palmer szezonja

Az Arizona Cardinals legyőzte a csoportrivális St. Louis Rams csapatát de a mérkőzésen megsérült kezdőirányítójuk Carson Palmer. A veterán irányítónak megsérült a térde és a tegnapi vizsgálatok bebizonyították amit korábban is sejteni lehetett azaz, hogy elszakadt az irányító keresztszalagja.

A hírt a Cardinals vezetőedzője Bruce Arians jelentette továbbá közölte, hogy sérültlistára tették Palmer-t tehát véget ért az idei szezonja. Palmer a múlt héten írta alá az új három éves , 50 millió dolláros szerződését így a lehető legrosszabbkor sérült meg.

"Ő pontosan tudja, hogy mi vár rá, egy hosszú és unalmas rehabilitációs folyamat. Szégyen, hogy ez pont most történt a csapattal." - nyilatkozta Arians.

Carson-Palmer-goes-down-with-injury-a

[GIF by @mshamburger1]

Palmer tulajdonképpen egy kontakt nélküli szituációban sérült meg amikor megpróbálta elkerülni a felé rohanó Rams védőt. A safety Mark Barron egy kicsit meghúzta Palmer mezét így lehet, hogy valami szerepe mégis volt az irányító sérülésében.

A legnagyobb probléma Palmer-rel kapcsolatban jelenleg az, hogy ugyanilyen sérülést szenvedett el 2006-ban is még a Cincinnati Bengals játékosaként. Mindemellett 35 éves lesz a következő szezonban és az új szerződés értelmében a következő szezonban 20 millió dollár garantált dollárt foglal el a fizetési sapkából.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)