A Chargers elleni sérült Fosztogatók

Ma este a csoportivális San Diego Chargers-el találkozik a Raiders és remélhetőleg megszerzik az idei első győzelmüket de az idei szezonban már megszokott módon most sem a Raiders számít a mérkőzés esélyesének.

A héten a legnagyobb problémát az jelentette, hogy ki lesz a kezdő cornerback a mérkőzésen de péntekre ez némileg megoldódni látszott.

Carlos Rogers biztosan nem lép majd pályára és a D.J. Hayden, T.J. Carrie szokás szerint sérüléssel bajlódik. Hayden ágyéksérülés miatt a szerdai, Carrie bokasérülés miatt pedig a csütörtöki mérkőzést hagyta ki de pénteken már mindketten újra edzettek.

Hayden teljes, Carrie pedig limitált edzésmunkát végzett pénteken így előbbi játékát valószínűnek míg utóbbi játékát kérdésesnek jelölik a hivatalos sérüléslistán.

A szakértők szerint Hayden biztosan kezdeni fog a Chargers ellen de Carrie esetében nem lenne meglepő ha kihagyná a találkozót. Annak ellenére, hogy végig edzett a múlt héten is inaktív volt a Denver Broncos ellen így arra számítanak, hogy ma este is csak a partvonal mellől követi majd a mérkőzést.

Az offensive fal is kicsit átalakult a héten. Az offensive tackle Khalif Barnes teljes edzésmunkát végzett a héten és biztosan kezdeni fog de nem a saját posztját hanem a bal guardként fogják bevetni. A térdsérülése miatt ismét kimaradó Gabe Jackson-t fogja helyettesíteni. Menelik Watson viszont átment az ágyrázkódási protokollon így pályára léphet majd a jobb oldali tackle.

A defensive end Justin Tuck nyaksérülése miatt két edzésnapot is kihagyott de az Ő esetében nagy meglepetés lenne ha nem szerepelne a kezdőcsapatban.

Oakland Raiders

 

Poszt

Játékos

Sérülés

Státusz

TE

David Ausberry

Láb

Inaktív

T/G

Khalif Barnes

Könyök

Valószínű

CB

TJ Carrie

Boka

Kérdéses

CB

Chimdi Chekwa

Térdín

Valószínű

S

Jonathan Dowling

Hát

Inaktív

CB

DJ Hayden

Ágyék

Valószínű

G

Gabe Jackson

Térd

Inaktív

FB/RB

Jamize Olawale

Váll/Térdín

Valószínű

CB

Carlos Rogers

Térd

Inaktív

DE

Justin Tuck

Nyak

Kérdéses

T

Menelik Watson

Agyrázkódás

Probable

 

A Chargers sérültjei:

RB Ryan Mathews - Valószínű

OLB Jerry Attaochu - Valószínű

LB Manti Te'o - Valószínű

S Jahleel Addae - Kérdéses

NT Sean Lissemore - Kétes

CB Jason Verrett - Sérültlistán (véget ért a szezonja)

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(sbnation.com, Fotó: raiders.com)