A Panthers elküldte Avant-ot; sérült listára helyezte Chandler-t

A Panthers elküldte a veterán elkapó Jason Avant-ot és a jobb oldali tackle Nate Chandler-t a sérült tartalék listára helyezte a jobb térdében keletkezett oldalsó meniscus szakadás miatt.

Az 53 fős keretben keletkezett helyeket a wide receiver/cornerback DeAndre Presley és a running back Mike Tolbert tölti be. Presley a gyakorló csapatban játszott, míg Tolbert a sérült tartalék/kijelölt visszatérő listán szerepelt.

Avant, aki a holtszezonban érkezett, hogy legyen egy veterán a wide receiver poszton, a negyedik helyen állt a csapatban, 21 elkapásból 201 yardot szerezve. Az elmúlt öt meccsen azonban csak négy elkapása volt, 22 yardot szerzett.

Avant első nyolc szezonját a Philadelphia Eagles-ben töltötte, mielőtt márciusban elküldték. A Panthers áprilisban szerződtette. Karrierje során 318 elkapást, 3847 yardot és 13 touchdown-t szerzett.

Chandler, aki minden mérkőzésen kezdő jobb oldali tackle volt, egy MRI vizsgálaton esett át hétfőn, miután a vasárnapi, Atlanta Falcons elleni vereséget követően bedagadt a térde.

A kezdő bal tackle Byron Bell, a draftolatlan újonc David Foucault és a közelmúltban igazolt Mike Remmers a többi tackle a keretben. Chris Scottguard-ként szerepel, és a játékok 64 százalékában játszott a Falcons ellen, felváltva Trai Turner-rel jobb oldali guard poszton, de Scott is aktív volt, biztonsági tartalékként Chandler és Bell mellé tackle poszton, mivel Foucault és Remmers inaktív volt.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu