A Buccaneers elküldte Marcus Thigpen-t, és két tight endet adott az aktív kerethez

A Tampa Bay Buccaneers, nem meglepő módon, a Chicago elleni mérkőzés után elküldte visszahordóját, miután annak folyamatosan gondja akadt a puntok elkapásával. Ami már csak azért is probléma, hisz egyetlen feladata ez volt.

Azt egyenlőre nem tudni, hogy ezek után ki lesz a csapat visszahordója. Viszont miután tegnap Jorvorskie Lane IR listára került, és Thigpen is távozott. A Bucs két tight endet adott az aktív keretéhez. Az egyikük Cameron Brate, aki a gyakorlócsapatból kapta meg a lehetőséget. A másik játékos viszont szabadügynökként érkezett, ő pedig nem más, mint DJ Williams. Ez valószínűleg nem túl jó jel az újonc, Austin Seferian-Jenkins-nek. Aki sérülést szenvedett a vasárnapi meccs közben, és nem is tudott visszatérni a pályára.

DJ Williams három éves NFL tapasztalattal rendelkezik, miután a Green Bay Packers draftolta őt a 2011-es játékosbörze ötödik körében. 35 mérkőzésen lépett pályára, de kezdőként mindösszesen három találkozón játszott. Egész karrierje során 9 elkapása volt, 70 yardért. Míg Cameron Brate már a Buccaneers-nél kezdte a karrierjét, hisz hozzánk került miután senki nem draftolta le. Korábban a Harvard egyetemen focizott, ahol egyáltalán nem voltak rossz statisztikái. Hisz 91 elkapást regisztrált, 1381 yardon, és szerzett 18 touchdownt is, a négy éve alatt.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com