Sam Bradford szerepel a Rams jövő évi terveiben

A legfrissebb hírek szerint a St. Louis Rams még ad egy esélyt irányítójának Sam Bradford-nak. Az egykori 1/1-es játékos keresztszalag szakadás miatt kihagyta a tavalyi szezon nagy részét és miután az előszezonban rásérült korábbi sérülésére ki kell hagynia az egész idei szezont is.

Bradford kiesése után Shaun Hill és Austin Davis lett a csapat kezdő irányítója és több kevesebb sikerrel oldották meg a feladatot. A Rams terveiben szerepel egy újabb irányító megszerzése (ezt valószínűleg a Drafton és nem a szabadügynökpiacon akarják megoldani) de jelenleg az is elképzelhető, hogy Bradford lesz a csapat kezdő irányítója a következő szezon kezdetekor.

Az NFL Media szakértőjének Ian Rapoport-nak az értesülései szerint a Bradford még szerepel a Rams következő évi terveiben de, hogy ez megvalósulhasson még sok dolognak össze kell állnia St. Louisban. Az első és persze a legfontosabb a játékos fizetésének a rendbe tétele.

Bradford a szerződése szerint 13 millió dolláros alapfizetésre jogosult a következő szezonban és az összes bónusszal együtt 16 millió dollárt foglal el a fizetési sapkában. Ez viszont hatalmas összeg egy folyamatosan sérüléssel bajlódó játékosnak. Azonban a csapat vezetése és Jeff Fisher is viszont akarja látni Bradford-ot így még korai lenne kijelenteni, hogy biztosan elküldik majd a Rams-től.

(nfl.com, Fotó: archive.ksdk.com)