Gerald McCoy, Austin Seferian-Jenkins, és Louis Murphy IR listán

Lovie Smith hivatalosan is feladta a szezont. A vasárnapi mérkőzés után ugyanis három játékos is a sérült tartalékok listáján landolt.

A defensive tackle Gerald McCoy, a tight end Austin Seferian-Jenkins, és az elkapó Louis Murphy. ASJ állítólag már hetek óta hátsérüléssel bajlódik. McCoy komolyabb térdsérülést szenvedett vasárnap, míg Louis Murphy-nek a bokája van oda.

Már csak két forduló van hátra a szezonból. Ez pedig már jó pár hete veszett ügy a Buccaneers-nek. Így Lovie Smith nem szeretné hosszútávon kockáztatni a játékosok egészségét ezért a sérült lista mellett döntött. Clinton McDonaldnak kell majd átvennie McCoy helyét, de akár Da’Quan Bowers is besegíthet. Míg elkapó fronton Russell Shepard, és az újonc, eddig nem sokat mutató Robert Herron kaphat kissé több lehetőséget.

Seferian-Jenkins pedig már egy ideje nem tud pályára lépni. Mindössze kilenc meccsen játszhatott idén. Kapott ezeken a meccseken 21 passzt, 221 yardért, és szerzett 2 TD-t is. Összességében viszont, amikor a pályán volt úgy tűnt, hogy hozza a főiskolán mutatott formáját, és akár egész ígéretes játékos is lehet belőle. Smith egész optimistának hangzott a játékossal kapcsolatban, amikor a csapatnál betöltött jövőbeli szerepéről kérdezték őt.

Ahogy dicsérően nyilatkozott Murphy-ről is, és elmondta, hogy mindenképp szeretné ha a veterán játékos jövőre is a Tampa Bay tagja lenne. A slot receiverként munkálkodó Murphy 56 elkapást, 380 yardot, és 2 TD-t mutatott fel idén. Ahogy természetesen McCoy-nak sincs aggódni valója a jövőbeni szerepét illetően. Hisz ő továbbra is ennek a franchise-nak az arca.

A Bucs idei szezonjának mondhatni vége. Lehetőséget kapnak a fiatalok is. Mintha két felkészülési meccsel kibővítettük volna a jövő évi szezont.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com