A ‪Panthers‬ jó egészségben várja a szezon utolsó mérkőzését

A Panthers csapatában, "a győztes mindent visz" csata előtt, az NFC South párharcában, az Atlanta Falcons elleni meccs küszöbén csak két sérülés ad aggodalomra okot.

A futó DeAngelo Williams teljes értékű edzésmunkát végzett egész héten, és valószínűleg játszik vasárnap. Williams nem játszott, mióta eltört a keze a Minnesota elleni meccsen a 13. héten. Ron Rivera megerősítette, hogy a running back Jonathan Stewart fog kezdeni a Falcons ellen.

A linebacker A.J. Klein (boka) korlátozott munkát végzett az egymást követő harmadik napon, így a játéka megkérdőjelezhető.

"Az én szememben mindig van valami gond, amikor egy srác korlátozott edzésmunkát végez pénteken." mondta Rivera.

A draftolatlan újonc linebacker Adarius Glanton‬ helyettesítette Klein-t a múlt héten a Cleveland Browns ellen és volt hat tackle-je.

"Nem volt túl nagy falat (Adariusnak)." mondta Rivera.

A vasárnapi meccs viszont az lesz, ez a két csapat harcol a divízió bajnoki címért és azért, hogy meghosszabbítsák a szezont.

Rivera-t megkérdezték, aggódik e amiatt, hogy a csapat hogyan fogja kezelni ezt a rendkívül fontos mérkőzést, amit a rivális Falcons ellen játszanak.

"Meg kell érteni." mondta Rivera. "Ez egy rendkívül fontos meccs. Felfogtuk. A játékosok megértették. Pontosan tudják, hogy mi forog kockán. Ott ülni, ezt ismételgetni, és elvenni az agresszív természetüket - Nem ezt fogom tenni. Azt akarom, hogy kemények legyenek, és tudják, hogy okosnak kell lenni."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu