Jelenleg nyolc választási lehetősége van a Bucs-nak a drafton

Az egy dolog, hogy a Tampa Bay birtokolja az első számú draft cetlit. De ezen felül, hála a sok csereberének még hét további választási lehetőség is van a tarsolyában. 

Először ugye elcseréltük a saját negyedik körös cetlinket, valamint ajándékba csaptuk mellé azt a Tim Wright-ot (TE), aki egyáltalán nem esélytelen, hogy még idén Super Bowl gyűrűvel gazdagodjon. Cserébe pedig mindezért kaptunk egy Logan Mankins-t a New England Patriots csapatától, hogy életet leheljen támadófalunkba. Ami ugye nem sikerült maradéktalanul.

Aztán jött egy újabb csere, melynek keretében Johathan Casillas távozott, persze, hogy szintén a Patriots-hoz. Ekkor kaptak a linebacker mellé egy hatodik körös cetlit, a Buccaneers cserébe pedig egy ötödik köröset. Majd jött a sokak által aprópénznek tartott, és sokat kritizált Barron trade. A 2012-es első körös választottunk ugyanis St. Louis-ban landolt. A Rams cserébe pedig mindössze egy negyedik, és egy hatodik körös cetlit postázott.

Az ötödik körös választási lehetőségünk körül is volt egy kis csavar. Ugyanis feladtuk azt a Buffalo Bills javára, hogy feljebb mozdulhassunk a tavalyi drafton, amikor is kiválasztottuk Kevin Pamphile-t. Azonban amikor a holtszezonban elcseréltük Jeremy Zuttah-t a Baltimore Ravens csapatához, kaptunk is érte egy ötödik körös pick-ket.

Így tehát a Buccaneers az idei drafton minden körben választhat majd egy játékost, leszámítva persze az ötödik kört, ahol ugye kettőt is. A kompenzációs draft pick-kek miatt azonban nem kell aggódnunk, azt nem fogunk kapni. Íme tehát a Bucs választási lehetőségei az idei drafton:

1. kör, 1. választás

2. kör, 2. választás

3. kör, 1 választás

4. kör, 10. választás (a St. Louis csapatától)

5. kör, 26. választás (a Baltimore csapatától)

5. kör 31. vagy 32. választás (a New England csapatától)

6. kör 8. választás (a St. Louis csapatától)

7. kör, 1 választás 

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com