A Super Bowl-ra készülő sérüléssel bajlódó játékosok

Jövő hét végén Super Bowl és a szezon végén már nem is lehetne bármilyen párosítású mérkőzést rendezni amelyiken nem lenne sok sérüléssel bajlódó játékos. Az idei döntőbe jutott csapatok azonban meglepően jól állnak.

A héten edzésbe állt a New England Patriots centere Bryan Stork. Egyelőre csak limitált edzésmunkát végzett de biztosan pályára fog lépni jövő hétvégén.

A falembernek térdsérülés miatt ki kellett hagynia a múlt hétvégi Indianapolis Colts elleni mérkőzést. Stork még a Baltimore Ravens elleni Főcsoport elődöntő mérkőzésen sérült meg és Ryan Wendell helyettesítette a Colts ellen. Stork visszatérésével a Patriots a megszokott támadósorát tudja szerepeltetni a Super Bowl-on.

A Patriots kezdősora tulajdonképpen egészséges csak Linebacker Dont'a Hightower and receiver Brandon LaFell bajlódik kisebb sérüléssel de ez nem fenyegeti a szereplésüket. A másik oldalon azonban már több probléma van.

A Seattle Seahawks safetyje Earl Thomas vállsérüléssel bajlódik és emiatt pár edzésnapot is kihagyott. Teljesen biztosak lehetünk benne,hogy pályára fog lépni a nagydöntőn de minden bizonnyal nem fog teljesen felépülni a mérkőzésig. Ez nem valami jó hír a Seahawks számára.

A Seahawks guardja J.R. Sweezy bokasérülés miatt távol maradt az edzésekről. Viszont jó hír az offensive fal számára, hogy a tackle Justin Britt visszatért az edzőpályára és biztosan pályára fog lépni a döntőn.

(nfl.com, Fotó: seahawks.com)