A Saints szerződtette Brandon Browner-t és eltradelte Ben Grubbs-t

A New Orleans Saints ismét tevékenykedett a piacon és tegnap bejelentették, hogy szerződtették a New England Patriots korábbi cornerbackjét Brandon Browner-t és eltradelték guardjukat Ben Grubbs-t a Kansas City Chiefs csapatával.

Browner-re opciós joggal rendelkezett a Patriots de nem éltek a lehetőséggel így a védő kikerült a szabadügynökpiacra. A hírek szerint a védő hároméves, 18 milió dolláros szerződést kötött az új csapatával. A Saints legnagyobb hiányposztját a cornerback poszt jelentette, így sikerült feltölteniük a rosterüket egy minőségi játékossal.

Browner képességeit nem kérdőjelezik meg a szakértők azt azonban már igen, hogy mennyire lehet majd sikeres a Saints csoportjában. A csoportivális csapatainál Julio Jones, Roddy White, Kelvin Benjamin, Vincent Jackson és Mike Evans szerepel elkapó poszton akikkel a sebessége miatt könnyedén meggyűlhet majd a baja de nagy erősítést jelent majd a redzone-ban.

A cornerback szerződtetése mellett a Saints eltradelte guardját Ben Grubbs-t a Kansas City Chiefs csapatával. A támadófalember ellenértékeként megkapják a Chiefs ötödik körös Draft pickjét. A 31 éves Grubbs jövője a magas fizetése miatt már hetek óta téma a Saints háza táján így nem érhetett senkit sem váratlanul az eltávolítása.

Grubbs a korábbi szerződése értelmében 6.5 millió dolláros szerződéssel rendelkezett és 9.6 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkából. Elküldésével sem járt túl jól a Saints hiszen 6 millió dollár halott összeg maradt utána. Jimmy Graham és Grubbs eltradelésével sikerült felszabadítaniuk némi pénzt de a két játékos után 15 millió dollár halott összeg keletkezett.

(nfl.com, Fotó: sportsworldreport.com, neworleanssaints.com)