Marcus Mariota Tampában járt

Jameis Winston után, az 1/1 másik nagy várományosa is ellátogatott Tampa Bay-be, hogy találkozzon a Buccaneers ügyvezetőjével, és a franchise pár tagjával, köztük az irányítók új edzőjével, Mike Bajakiannal is.

Természetesen hol máshol érezhette volna magát leginkább otthon, ha nem az offensive edzők kis tárgyalótermében. Itt beszélgetett többek közt Jason Licht-tel is, aki nem mellékesen részt vett az oregoni Pro-Day-en a múlt hét csütörtökön. Ahol megnézhette, hogy adogat hazai környezetben Mariota. Vele kapcsolatban ugye leginkább azt kell most tudnia eldöntenie a csapat vezetőinek, hogy mennyire fog tudni alkalmazkodni egy Pro-style offense-hez. Hisz jelenleg ezt tartják Mariota legnagyobb hátrányának az eljövendő draft előtt.

A tegnapi vizit azonban nem pont erről szólt, sokkal inkább Mariota mentalitására voltak kíváncsiak, illetve a futballhoz való hozzáállásához. A látogatás kezdődött egy kis túrával a Bucs létesítményeiben, majd jöhetett egy kis kötetlen beszélgetés a GM irodájában. Végül egy kis filmnézés is belefért az offensive edzőkkel.

0317_2_marcusmariota

“Ez egy lehetőség, hogy megmutathassam milyen vagyok mentálisan. Ez lesz az egyik első alkalom, amikor a fociról fogunk beszélgetni. Már alig várom. Szórakoztató lesz.” – mondta Mariota nem sokkal Jason Licht-tel való találkozása után.

Mariota szeretné, ha közte és a Buccaneers képviselői között egy kellemes, komfortos légkör alakulna ki. És persze szeretné majd a nevét is meghallani a drafton.

“Az első választottnak lenni számomra nem nagy dolog. Persze szeretnék a Bucs-ban játszani. Ha megtalálod azt a csapatot amelyik téged akar, akkor jó csapathoz kerültél. Alig várom, hogy eladjam magam, és megtaláljam azt a csapatot.” – mondta Mariota.

Persze Mariota korábban már járt a New York Jets-nél is, ahol szintén elmondta, hogy ott szeretne játszani. És persze minden bizonnyal nem Tampa Bay volt az utolsó állomása, egészen április 30-ig. Hisz nagyon sok megálló vár még rá addig, mondhatni rögös az út az NFL-be.

“Áldás, hogy itt lehetek, és nagyon hálás vagyok. Megfogom próbálni, a legtöbbet kihozni belőle.”

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com