Charles Clay aláírta a Buffalo Bills által felkínált 38 millió dolláros szerződést

A Miami Dolphins pár hete transition taget tett tight endjére Charles Clay-re amivel bevállalta, hogy a játékosuk tárgyalhasson illetve alá is írjon egy másik csapattal és ez be is következett. Clay aláírta a Buffalo Bills által felkínált ötéves, 38 millió dolláros szerződést.

A Dolphins-nak most öt nap állt a rendelkezésére, hogy ugyanilyen vagy jobb ajánlatot kínáljanak a játékosuknak. Azonban már ma biztossáv vált, hogy nem élnek ezzel a lehetőséggel így Clay szabadon távozot.

A hírek szerint a Bills által felkínált szerződésének felépítése alalpján Clay 24.5 millió dollárt fog keresni a következő két szezonban és 13.5 millió dollárt az utolsó két évben. A tight end szerződése nem az idei szezonban hanem a következő szezonban tette volna tönkre a Dolphins fizetési sapkáját.

Miamiban könnyű szívvel lemondhattak a játékosukról hiszen nemrég szerződtették a Cleveland Browns korábbi tight endjét Jordan Cameron-t akivel kétéves 15 millió dolláros szerződést kötöttek. Az eredeti elképzelésük alapján azonban még számoltak Clay-es ugyanis a hírek szerint Cameron szerződtetése után felkínáltak neki egy négyéves, 27 millió dolláros szerződést ami 14 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

Clay mellett Percy Harvin-al, LeSean McCoy-al. Sammy Watkins-al és Robert Woods-al egy igen komolya támadósor alakult ki a Bills-nél de az irányítókérdés még megoldatlannak látszik.

(nfl.com, Fotó: fansided.com, democratandchronicle.com)