A Panthers leigazolta a wide receiver Jarrett Boykin-t

A Panthers leigazolta a szabadügynök wide receiver Jarrett Boykin-t egy egyéves szerződéssel.

Boykin, aki a Butler High School-ra járt Charlotte-ban majd a Virginia Tech-re, az első három évét a Green Bay Packers-ben töltötte, miután a csapat draftolatlan szabadügynökként leigazolta.

"Nagyon sokat jelent, hogy innen indultam, és kapok egy lehetőséget, hogy visszatérhetek, és játszhatom a Panthers-ben." mondta Boykin. "De végül még minden attól függ, hogy hogyan végzem a dolgom a pályán. Bizonyítanom kell magamnak újra."

Miután öt elkapása és 27 yardja volt újoncként, Boykin-nak áttörés volt a 2013-as szezon, mind a 16 meccsen játszott, 10 meccsen kezdőként, 49 elkapást, 681 yardot és három touchdownt ért el.

A wide receiver nem tudta megismételni ezt a hatékonyságot 2014-ben. Davante Adams, a Green Bay második körös választása a 2014-es drafton lett a Packers harmadik számú wide receiver-e. Boykin 13 meccsen játszott, háromszor kezdőként, három elkapással 23 yardot szerzett, emellett nagy mértékben hozzájárult a speciális csapat teljesítményéhez. Kihagyott három meccset egy ágyék sérülés miatt.

"Hálás vagyok a lehetőségért, amit a Panthers ad nekem." mondta Boykin. "Próbálom újra megtalálni önmagam, és visszakapni azt a játékost, aki tudok lenni."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu