A Packers hosszabbított B.J. Raji-val valamint a fegyver és drogbotrányba keveredett védőfalemberével is

Tegnap bejelentették, hogy a Green Bay Packers egyéves szerződést kötött korábbi defensive tacklejével B.J. Raji-val és Letroy Guion-al is. Mindketten egyéves szerződést kötöttek a csapattal.

Raji 3.5 millió dollárt fog keresni a következő szezonban. A szerződés teljes összege a különböző záradékokkal együtt elérheti a 4 millió dollárt. A falember a korábbi szezonokban stabil kezdőnek számított de a 2013-as szezonban visszaesett a teljesítménye és a Packers csak egyéves szerződéshosszabbítást kötött vele.

A tavalyi előszezonban elszakadt a bicepsz izma, ki kellett hagynia az egész szezont így komolyan megkérdőjeleződött, hogy vissza fog-e térni a Packers-hez.

A 27 éves Guion a két játékos közül az ismeretlenebb, a legtöbben a februári balhéja miatt ismerték meg a nevét. A tavalyi offseasonban Raji helyettesének érkezett a Minnesota Vikings csapatától de a falember kiesése miatt az összes mérkőzésen kezdőként lépett pályára. Karrierjének legjobb szezonját futotta, 32 tacklelel, 3.5 sackel és 1 kierőszakolt fumblelal zárta a szezont de jött a februári letartóztatása.

A játékost megállították egy rendőrségi ellenőrzés során. Az igazoltató rendőr marihuána szagot érzett majd átkutatták az autóját. Az átkutatás során Guion autójában 357 gramm marihuánát, 190.028,81 dollárt és egy félautomata fegyvert találtak. A falember ellen három rendben vádat emeltek. Az ügy után szinte mindenki biztosra vette, hogy véget ért a Green Bay-i pályafutása de kapott még egy esélyt.

(nfl.com, Fotó: acmepackingcompany.com, allgbp.com)