A Panthers leigazolta a linebacker Jason Trusnik-ot

A Panthers tovább erősítette a special team-et és a linebacker sort a nyolc éves veterán Jason Trusnik leigazolásával, aki egyéves szerződést írt alá.

Trusnik az előző négy szezont a Miami Dolphins-ban töltötte. 2014-ben mind a 16 meccsen játszott, öt alkalommal kezdöként és 39 tackle, egy interception, két levédekezett passz, egy kierőszakolt fumble és két fumble recovery fűződik a nevéhez. Trusnik volt még hat tackle-je a speciális csapatban is.

"Jason egy tapasztalt játékos, aki nagyobb versenyt hoz a linebacker pozícióban és egy special team ász." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Azt várom, hogy egy vezéregyéniség lesz. Annak ellenére, hogy új a csapatban, van neki tapasztalata."

A Dolphins csapatában Trusnik csapatkapitány volt 2014-ben, és mint Rivera is említette, a Panthers izgatott a vezetői képességei miatt.

"Ez volt az egyik legjobb dolog, ami történt a karrierem során, hogy megszavaztak kapitánynak." mondta Trusnik. "Először is, szeretnék kiérdemelni az új csapattársak és az edzők tiszteletét. Ez egy új csapat, és ki kell érdemelni azt. Továbbra is vezető akarok lenni, ahogy a múltban is, és jól játszani, legyen az a speciális csapat, vagy a védelem."

Trusnik NFL karrierje 2007-ben kezdődött, amikor aláírt a New York Jets csapatához, mint egy draftolatlan újonc szabad ügynök az Ohio Northern csapatából. Három év után otthagyta a Jets-t, Cleveland-be ment és 15 meccsen volt kezdő két szezon alatt a Browns-ban, mielőtt csatlakozott a Dolphins csapatához.

Összesen 109 meccsen 25 alkalommal volt kezdő, 146 tackle, 3.5 sack, négy levédekezett passz, egy kikényszerített fumble és három fumble recovery mellett 76 tackle-t szerzett a speciális csapatban.

"Én büszkén játszom a speciális csapatban." mondta Trusnik. "Nekem ez szórakozás. Azt hiszem, hogy sokat teszek hozzá. A speciális csapat egy része annak, aki lettem játékosként. Már alig várom, hogy a speciális csapatot egy másik szintre emeljem itt."

Trusnik továbbá várakozással tekint a defense-ben zajló versenyre a kezdő helyért és harcolni fog, hogy játszhasson Luke Kuechly és Thomas Davis mellett.

"Ez egy nagyszerű duó és egy jó csoport, amely együtt dolgozik. Mindenkinek az az álma, hogy ennek a részese legyen." mondta Trusnik. "Törekedni fogok arra, hogy kezdő helyet szerezzek magamnak, mint minden évben a karrierem során. De arra is törekszem, hogy a legjobb speciális csapat játékos legyek."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: media.cmgdigital.com