Dante Fowler találkozik a Titans és a Jaguars vezetőivel

A Florida defensive endjét Dante Fowler-t az idei Draft Top pickjei között fogják kihúzni és a legfrissebb hírek szerint el fog kelni az első három helyen. Az első helyre értelemszerűen nincs esélye és a Draft értékét még befolyásolni fogja az április 7.-i Pro Day de a jelek szerint a Tennessee Titans vagy a Jacksonville Jaguars lehet a védő első NFL csapata.

A Titans birtokolja a második választás jogát míg a Jaguars a harmadik helyen húzhat az idei Drafton így ha a két csapat közül bármelyik is kiválasztja Fowler-t akkor Top 3-as játékos lesz igen szép újonc fizetéssel. A szakértők véleménye szerint igen nagy esély mutatkozik rá, hogy a Jaguars-hoz kerül majd a defensive end.

"Én már beszéltem több csapattal is de még egy látogatásra sem került sor. Ennek az az oka, nem lehet tudni, hogy a Pro Day mennyiben fogja visszavetni a Draft értékemet. De a terveim szerint nagyon elfoglalt leszek a Pro Day után. A Pro Day napján vagy másnapján találkozni fogok a Jaguars vezetőségével majd ellátogatok a Titans csapatához. Utána pedig jön a többi csapat." - nyilatkozta Fowler.

Jaguars-ra igen sok poszton ráfér az erősítés de a tavalyi szezonban 45 sacket szereztek amivel a hatodikok voltak az NFL-ben. Ez alapján talán nem erre a posztra kellene húzniuk a Draft harmadik helyén de egy dinamikus pass rusher aki folyamatosan nyomást helyez az ellenfelek irányítóira a secondary számára is nagy segítséget jelenthet.

A Jaguars csak 6 interceptiont szerzett a tavalyi szezonban amivel a legutolsóak voltak a tavalyi szezonban és a folyamatosan nyomás alatt levő, siettetett irányító gyakrabban hibázik. Bár az interception szám miatt akkor inkább a secondaryba húzzon a Jaguars.

(nfl.com, Fotó: alligatorarmy.comm, gatortailgating.com)