A Buccaneers aláírt a tight end Ogbuehi-vel és újraszerződtette Jovorskie Lane-t

Pénteken a “csodás” Goldson trade mellett bejelentette a Buccaneers, hogy aláírt a tight end Emmanuel Ogbuehi-vel, és újraszerződtette a fullback Jovorskie Lane-t is.

Ogbuehi 2013-ban, draftolatlan játékosként került a Washington Redskins csapatához, majd még ugyan ebben az évben, az alapszakasz megkezdése előtt meg is vált tőle a Redskins. Később kikötött a Miami Dolphins gyakorlócsapatában, ám itt sem töltött túl sok időt mielőtt kirakták. Majd ezek után a Cleveland Browns karolta fel. A gyakorlócsapatnál itt sem jutott tovább, majd jött a Ravens, illetve a Ravens gyakorlócsapata.

Ogbuehi egyébként a Georga State-n játszott. Ahol 28 mérkőzésen lépett pályára, és a maga 581 yardjával az iskola történetének harmadik legeredményesebb tight endje lett.

Még egy aprócska érdekesség új szerzeményű játékosunkról, hogy bizonyára tudjátok pár hete volt a veterán combine. Ahol már kissé kiöregedett, illetve az NFL-ben már jártas, ám de csapat nélküli játékosok megmutathatták mit tudnak. A szakértők egyébként nagyon csalódottak voltak az itt látottak alapján. Hisz mindenki jócskán alulmúlta önmagát. Ám a Bucs megfigyelői még itt is találtak “tehetséget”, és elhozták Ogbuehi-t. Mondjuk legalább az akarat megvan.

Jovorskie Lane-t már kissé jobban ismerjük. Ő tavaly is kilenc meccset játszott a Bucs színeiben. Négy alkalommal kezdő játékosként. Volt három futása 58 yardért. Ebből az egyik nagyon is emlékezetes maradt. Volt ezenfelül három elkapása is. Sokoldalú és hasznos tagja is lehetett volna akár tavaly a Bucs-nak. Azonban nem segített, hogy négy meccsre eltiltották, mert megszegte a liga új drogpolitikájára történő előírásokat. Majd pedig egy sérülés is hátráltatta a játékban.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com