Öt Top Draft játékost hívott edzésre a Jaguars

A hírek szerint a Jacksonvile Jaguars a mai napra edzésre hívta az idei Draft osztály három elit védőjátékosát. A Jaguars a Draft harmadik választásának jogát birtokolja és a csapatuk több sebből is vérzik így érthető, hogy több különböző poszton szereplő játékost is letesztelnek mielőtt meghozzák a végső döntésüket.

Ian Rapoport az NFL Network munkatársának információi szerint a Jaguars a Southern Cal defensive tacklejét Leonard Williams-t, a Missouri pass-rusherét Shane Ray-t és a Nebraska pass-rusherét Randy Gregory-t várják privát edzésre a mai napon.

A három védő mellett a hírek szerint két wide receiver is találkozni fog a csapat vezetőivel. Az Alabama-s Amari Cooper és a Louisville-i DeVante Parker a kiszemelt.

A Jaguars a tavalyi szezonban is a harmadik helyen választhatott és az irányító Blake Bortles mellett döntöttek. Az offseasonban egyértelművé tették, hogy a jövőben is Bortles lesz a kezdő irányítójuk így kizárt, hogy QB-t húznának az idei Draft-on.

Jameis Winston szinte 100%, hogy kimegy az első helyen de a másik Top QB prospect Marcus Mariota elvileg elérhető lesz a harmadik helyen is. Több csapatot is érdekel Mariota így nincs kizárva, hogy az egyikük feltradel majd az Oregon Ducks korábbi irányítójáért.

Ha Mariota valóban elérhető lesz a harmadik helyen akkor ez még sokat érhet a Jaguars számára, hiszen szép "összegért" eltradelhetővé válhatna a harmadik választás. A jelek szerint a Jaguars ezen a forgatókönyvön dolgozik. Másrészről viszont nem szokatlan Gus Bradley-től és a general manager David Caldwell-től, hogy sok Top Draft prospectel találkoznak a Draft előtti hetekben.

(nfl.com, Fotó: superheroarchive.com)