McKenzie bármikor felhívható egy trade ajánlattal

Nem okozna akkora meglepetést ha az idei Drafton a Raiders general managere Reggie McKenzie eltradelné a 4. pick jogát. A GM az egyik nyilatkozatában elárulta, hogy már eddig is megkeresték az üzlettel kapcsolatban és elfogadna egy olyan ajánlatot amellyel segítene tudna a csapatán.

"Telefonon mindig elérhető vagyok. Meghallgatok mindenkit. Ha van értelme és ezzel segíteni tudunk a Raiders-en akkor meg fogunk egyezni." - nyilatkozta McKenzie a CSN Bay Area-nak adott interjújában.

A hírek szerint a Jets új general managere Mike Maccagnan lesz az egyik aki fel fogja keresni McKenzie-t a lehetséges trade miatt. Az új GM lenyilatkozta, hogy komolyan megfontolja majd a feljebb lépés lehetőségét de az még kérdéses, hogy milyen ajánlattal teszi meg mindezt.

A negyedik helyen három játékos miatt érkezhet trade ajánlat. Jameis Winston-t vegyük ki mert valószínűleg 1/1-es lesz így marad Marcus Mariota, Dante Fowler, Jr. és Leonard Williams. A három játékosból az egyik teljesen biztosan elérhető lesz a negyedik helyen.

A legtöbb Mock Draft alapján Williams és Fowler kimegy a második és a harmadik helyen így az irányítóproblémákkal küzdő csapatok hívását várhatja majd McKenzie. Ennek pont megfelel a Jets. A másik lehetőség a Philadelphia Eagles GM jogokkal felruházott vezetőedzőjének, Chip Kelly-nek a hívása aki kis Oregon-t csinál a csapatból és hónapok óta téma Mariota megszerzése.

A Raiders szempontjából nem tradelhet túlságosan messze a Top 5-től mert az utóbbi sikertelen szezonok után minőségi játékost kell hazavinnie a Draftról. A legnagyobb hiányposzt az elkapóé így a 14. hely mögé nem mehet a csapat mert a várakozások szerint a Bears és a Dolphins elkapót fog választani az első körben.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: youtube.com)