Draft Preview - Defensive tackle-k

A Panthers.com minden posztot meg fog vizsgálni a Draft napjáig az NFL Media draft elemzőjével, Mike Mayock-al. Minden poszton Mayock kiemeli az öt legjobb játékost, egy kiemelkedő teljesítményt a Combine-ról, és hozzáadnak egy kis helyi ízt.

MIKE MAYOCK TOP5

Leonard Williams (6-5, 302, Southern California)

A domináns erő, aki úgy tűnik, hogy TOP5 pick lehet. A prototipikus defensive tackle lenyűgöző mérettel és erővel rendelkezik, mozgása jobb, mint a hasonló méretű társaié. A domináns futás blokkoló 20 sack-et ért el három főiskolai szezon alatt.

Arik Armstead (6-7, 292, Oregon)

Kevésbé fényes, mint Williams, de tele van potenciállal, sok csapat számára első pick lehet. Kosárlabdázott is senior szezonjában. Elég sokoldalú ahhoz, hogy kezdő defensive end legyen.

Malcolm Brown (6-2, 319, Texas)

Outland Trophy és Bronko Nagurski Award döntős tavaly. Kiváló játékos, aki három évig volt erő a fal közepén, és a passz játék ellen is hatékony.

Danny Shelton (6-2, 339, Washington)

All-American volt senior-ként, amikor 89 tackle-t ért el, beleértve a 16.5 yardveszteséget eredményező tackle-t és 9,5 sack-et. Academic All-American díjat is kapott. Tudja, hogyan kell betölteni a teret, de sokkal többre képes. Beférhet a TOP10-be.

Eddie Goldman (6-4, 336, Florida State)

Megosztva az 5. helyen Mayock rangsorában Jordan Phillips-el. Egy sikeres szezon után, amikor defensive end-et játszott a védelemben 2013-ban, jót tett neki a visszatérés az eredeti helyére 2014-ben Egy boka sérülés miatt kihagyta az NFL Combine-t és egy viszonylag átlagos Pro Day-re volt képes.

Jordan Phillips (6-5, 329, Oklahoma)

Egy potenciális game-changer, de hiányzik a tapasztalat. Tartalék volt 2012-ben, majd mindössze négy meccsen játszott 2013-ban egy hátsérülés miatt, végül teljes szezont játszott 2014-ben. Még mindig tanulja, hogyan kell használni a hatalmas fizikai képességeit.

HELYI ESÉLYES

Grady Jarrett (6-1, 304, Clemson)

Alacsonyabb, mint a legtöbb elit defensive tackle, de nincs hiány képességben vagy erőben. Vitathatatlanul a Tigers legtermékenyebb lineman-e az elmúlt három évben, együtt potenciálisan TOP10 esélyes Vic Beasley-vel. Egy fenevad a futás ellen, és elrettentő a passz játéknál, akit kiválaszthatnak a második fordulóban. Háromszoros All-Atlantic Coast Conference kitüntetett.

KITŰNŐ COMBINE

Xavier Cooper (6-3, 293, Washington State)

7,23 alatt teljesítette a 3cone drill-t. A második volt 4,86-al 40 yardon és a második volt 20 yardon. A TOP10-ben végzett a defensive linemen-ek között fekvenyomásban (29).

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: twitter.com, footballsfuture.com, nfl.com