A Jets-nél folytatja a Rams futója

A St. Louis Rams péntek hajnalban az idei Draft első körének 10. helyén kiválasztotta a running back Todd Gurley-t és a csapat futója Zac Stacy azonnal jelezte a vezetőség felé, hogy a vetélytárs érkezése miatt tradeljék el Őt. A játékos kérése pedig hallgatásra talált és tegnap bejelentették, hogy egy hetedik körös pickért cserébe Stacy a New York Jets futballistája lett.

Stacy-t a két évvel ezelőtti Draft ötödik körében választotta ki a Rams. Újonc szezonja nagyon jól sikerült, 973 futott yardot és 7 futott touchdownt szerzett. A jó újonc szezonja ellenére tavaly októberben Tre Mason miatt kikerült a kezdőcsapatból.

Stacy most csatlakozott a Chris Ivory, Stevan Ridley, Bilal Powell running back trióhoz. A tavalyi szezonban Ivory volt a kezdő és minden valószínűség szerint idén is Őt kell majd legyőznie annak a futójátékosnak aki be akar kerülni a Jets kezdőjébe. 

A running back sorba Ridley is az idei offseasonban ékezett de a New England Patriots korábbi futójátékosa keresztszalag sérülésből tér vissza. Nagy valószínűség szerint Stacy egy újabb sérülés bebiztosítása miatt érkezett.

A Rams a Baylor linebackerét Bryce Hager-t választotta a Stacy-ért kapott 224. helyen.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)