Nagypályások: Első sorozatszerepében debütál Dwayne Johnson

nagypalyasok.jpgMegérkezett az HBO új, saját gyártású sorozata

Az amerikai futball kemény és férfias, gyorsan változó világát mutatja be az HBO legújabb, saját gyártású sorozata. A Miamiban forgatott Nagypályások (BALLERS) főszerepét Dwayne „The Rock” Johnson alakítja, aki pályafutása során először vállalt el sorozatszereplést.

Fontos szerepet kapott még a komoly focista múlttal rendelkező John David Washington és Donovan Carter is, valamint egykori és mai amerikai futball sztárok is hozzájárultak ahhoz, hogy az alkotók beleszőjék pályafutásuk főbb fordulatát a történetbe.

A drámai fordulatokban és poénokban bővelkedő Nagypályások aktív és egykori játékosok, valamint egy sportújságíró életén keresztül mutatja be, milyen az igazán kemény összecsapásokról elhíresült amerikai foci belső világa.

Az eseményeket a valódi sztárjátékosok megtörtént sztorijai ihlették, és Dwayne „The Rock” Johnson mellett fontos szerepet kapott a komoly focista múlttal rendelkező John David Washington és Donovan Carter is.

00_ballers_01.jpg

A Nagypályások nemcsak a sportszeretők számára lesz igazán érdekes, a sorozat a profi élsport zárt színfalak mögötti világába nyújt betekintést.

Megtudhatjuk, hogy mi történik, ha véget ér a sportkarrier, és milyen üzletek bonyolódnak a háttérben. Dwayne Johnson élsportolóként vált híressé, így jól ismeri ezt a világot, de ez az első főszerepe ilyen nagyszabású sorozatban. Egyetemi éveiben amerikai focicsapatban játszott, így tökéletesen ismeri a sportot, és a mögötte álló üzleti világot.

05_ballers_06.jpg

A „Szikla” néven is ismert Johnson a visszavonult szupersztár játékos Spencer Strasmore-t alakítja, jelenlegi és egykori sportolónak segít megtalálni helyüket a futball világában. Az eseményeket a férfival romantikus viszonyt ápoló sportújságíró, valamint a legjobb barátjának özvegye teszi még izgalmasabbá.

A Nagypályások producere Steve Levinson, a június 22-én 23 órakor debütáló Nagypályások első epizódja regisztráció nélkül tekinthető meg az HBO GO-n június 22-től!

02_ballers_03.jpg

Címkék: alapszakasz