Jameis a konditerem patkány

Még a draft előtt láthattunk Jameis Winston-ról néhány nyugtalanító fotót, ahol a hasának a köbmérete alapján úgy tűnik, mintha elfogyasztott volna egy hordó sört. Hordóval együtt.

Hogy ezek a fotók mennyire valósak, arra a mai napig nem derült fény. Egy azonban biztos. Amióta a Combine alatt Marcus Mariota minden atletikális számban csúnyán odavert Jameisnek, azóta újdonsült irányítónk elég sok időt tölt a konditeremben. Lényegében állítólag ha nem éppen a playbook-ot nyálazza, akkor kétfajta pózban lehet őt látni. Vagy a labdát dobálja, vagy a kondigépeket nyúzza. Jameis egy konditerem patkány lett. Ezt nem én mondom, hanem Lovie Smith amikor is az újoncról beszélt.

“Azt gondolom Jameis nem okozott meglepetést nekem. Ő azt nyújtotta, amit előzetesen vártam. Minden pozitív dolgot, amit Jameis felől előzetesen hallottunk, azt megláthattuk. Ő rendkívül okos. Egy konditerem patkány. Egy labdarúgás drogos. Olyan személyiség, akinél mindig félig tele van a pohár.”

Most már három alkalom is adódott, amikor a stáb együtt dolgozhatott Winstonnal. S persze, hogy mindenkit most az érdekel a legjobban, hogy az idei draft 1/1-ese hogyan boldogul. Gerald McCoy és Vincent Jackson a két veterán megjegyezte, hogy Jameis elég csendes volt az edzőtábor alatt s nem erre számítottak. Lovie Smith így vélekedik erről.

“Sok önbizalma van a srácnak és meg tudja nyerni az embereket. Hisznek neki és körülötte akarnak lenni. Ő most egy újonc. Nehéz lehetett egy veterán öltözőben, de ő minden helyzetet megoldott, ami elé állítottuk. Ez a dolog majd a következő fázis az edzőtáborozás alatt. S ez nagyon fontos lesz!”

Ez a következő fázis július végén érkezik majd el. Akkor vonul a Buccaneers ismételten edzőtáborba, hogy az újonc vezérré válhasson. Addig is jó súlyzózást Jameis!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com