Tyrus Thompson lehet a kezdő jobb oldali guard

Tyrus Thompson_1Még van egy kis idő a Training Camp-ig, de már az eddigi edzések alapján lehet látni, hogy kikre lehetne alapozni a következő idényben.

A „valódi” football majd csak 69 nap múlva kezdődik, ennyit kell várnunk a Minnesota Vikings első meccsére, amit majd a San Francisco 49ers ellen fogunk megvívni a Levi’s Stadium-ban.

Sokak számára csak ennyi idő áll rendelkezésre, hogy kihozzák magukból a maximumot és ezzel lenyűgözzék a vezetőedzőt, Mike Zimmer-t.

Eden Prairie adott otthon-t a Vikings minicamp-jének, ahol, már-már mutattak magukból valamit a játékosok, sőt négy játékos ki is tűnő teljesítményt nyújtott. Trea Waynes, MyCole Pruitt, Stefon Diggs és Tyrus Thompson. Közülük Thompson volt az egyik legjobb, aki komoly eséllyel pályázhat azonnal kezdő szerepre is.

Thompson csak a hatodik körben került csapatunkhoz. Ő csak csereként kezdte meg az OTA edzéseken a gyakorlást, mert T.J. Clemmings-nek adták meg a lehetőséget jobb oldali guard-ként. Thompson utolérte és le is körözte Clemmings-et, így a OTA edzések végén és a MiniCamp-en is ő volt a kezdő jobb oldali guard. Ezzel kiderült, hogy a legvalószínűbb kezdő guard Thompson lesz.

Tyrus egyetemi pályafutása alatt jobb oldalon játszott a falban, de tackle poszton, azaz a fal legszélén. Itt olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy az All-Big 12 -be (amolyan konferencia válogatott) is beválasztották. Thompson még soha nem játszott guard poszton a Vikings előtt, de Zimmer-ék akkor látnak benne fantáziát.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com