LeSean McCoy-nak megtiltották a Bills logó magáncélú felhasználását

shadyparty.jpgLeSean McCoy partit tervez a hétvégére és sikerült kirukkolni egy igen egyedi meghívóval. A Buffalo Bills running backje az Instagram oldalán posztolt egy képet amelyen a vasárnap esti Philadelphia-i privát bulijára invitálja a jelentkezőket.

A posztolást követően a média hamar megtalálta a szokatlan meghívót. Shady csak 21 éven felüli nőket vár a privát bulijára és egy e-mail címen kell jelentkezni az érdeklődőknek. A jelentkezőknek több szűrőn is át kell esniük. Alá kell írniuk egy titoktartási nyilatkozatot, küldeniük kell egy fényképet és be kell linkelniük az egyik közösségi oldalukat.

Ez csak a kép egyik része de McCoy számára a legnagyobb problémát az jelentette, hogy szerepeltette a Bills logóját. Ez természetesen nem tetszett a csapat vezetőségének és a következő nyilatkozatot adták ki:

"Elértük LeSean-t és közöltük vele, hogy a játékosok nem használhatják a csapat védjegyeit a csapat előzetes hozzájárulása nélkül." - szerepelt a csapat közleményében.

A közlemény megjelenésével egy időben McCoy levette a meghívót. Arról egyelőre még nincs hír, hogy a törlés ellenére is megrendezi-e a partit vagy sem.

(nfl.com, Fotó: flickr.com)