Buccaneers Edzőtábor 2015: Egyre több a gond

Isten elfordult tőlem! Az hagyján, hogy az autómmal is szenvedek már vagy pár hete, a Bucs táborából sem érkeznek túlságosan megnyugtató hírek.

Mondom ezt annak ellenére, hogy Jameis Winston-ról azért egyre pozitívabban nyilatkoznak. A kezdeti labdaeladásos őrület után most már állítólag a “tűz” jellemzi, amit az álmoskönyvek leírásai miatt jó előjelnek szoktak venni a szakértők.

A tűz mint olyan jó dolog, mert meleget ad, meg a kaját is el tudod rajta készíteni, csak egy gond van vele. Kurvára megégeti a kezed ha belenyúlsz! Én személy szerint a “tüzes” Winstont inkább higgadtságra ösztökélném, hogy ne vadbarom módjára dobálgassa azt a bogyót, ha kell, ha nem.

Ki vagy mi tud segíteni neki ebben? Mivel kissé megviselték az elmémet az elmúlt napok történései ezért íme az ötleteim!

  1. James Virginprotection tampai erényöv gyáros már készíti díszes darabjait a város focistáktól megromlani nem kívánó egyetemi hallgató hölgyei részére. A szép strasszkövekkel bevont darabok legyártása közben James csak ennyit mormog: ” Cseszd meg, bakker! Ekkora pazarlást!”
  2. Ted Crableg nyugdíjas, volt mirelit pultos áruházi alkalmazott azt a feladatot kapta a város focicsapatától, hogy a mirelit osztályokról sürgősen tüntessen el minden fagyasztott ráklábat! A bibi annyi a dologban, hogy Crableg ellen már több feljelentés is befutott a város rendőrségére szándékos gyújtogatás, lopás és közszemérem sértés miatt. Ez utóbbi független a focicsapat által megjelölt feladattól és a Bucs ezúton el is határolódik tőle!
  3. Na meg ott van a tudomány! A Deflate-gate ügy óta tudjuk, hogy a labdákkal lehet mahinálni. A Bucs külön kutatócsoportot pénzel, akiknek a feladata egy olyan labda kikísérletezése, aminek  saját lába nő. A kísérlet abból a szakmai megfontolásból ered, hogy minél többet fut a labda, annál nagyobb terhet vesz le az irányító lábáról. S valljuk be, ilyen fal mellett ez az egyetlen megoldás!

Jameis után azonban fordítsuk komolyabbra a szót! Sajnos a csapatot nem igazán akarják elkerülni a sérülések.

Volt itt bajunk egyébként is a holtszezon alatt, hogy a védőfal szélén hogyan és kivel erősítsünk! Nos! Ezúton tudatom, hogy a soros ellenfeleink irányítói erősen látogatják az OBI áruház kerti bútor osztályát, tekintve ott most akciós a kemping szék. Miért kell ez nekik? A Bucs meccseket elgondolásuk szerint akár onnan is végignézhetik majd tekintve, hogy George Johnson sérülés miatt már most nem tud a Bucs csapatával edzeni. Helyette William Gholston és Lawrence Sidbury gyakorolnak. Az ellenfél irányítóit innentől kezdve maximum az a veszély fenyegeti, hogy esetleg Gerald McCoy 1-2 alkalommal összecsukja azt a kemping széket miközben benne ülnek. Egyébként sokkal komolyabb veszély nincs!

Hogy ez ne legyen elég, nem edzett a csapattal Chris “macskajancsi” Conte sem, akinek már azelőtt sikerült megsérülnie, hogy a zebrák az előszezonban benyálazták volna a sípot. Ki hitte volna?

Vagy ott van Louis Murphy is, aki még mindig maródi a jól sikerült saját edzések után. S még nem teljes a névsor, mert bizony Logan Mankins helyén is Kadeem Edwards tűnt fel. Bár azt hozzá kell tenni, hogy Mankinst látták mozogni, csak éppen nem edzett a csapattal. Talán nála kisebb a baj!

Apropó Mankins és támadófal! Nem csak hogy a right guard-ot nem találja a stáb, hanem lényegében nincs stabil pontja a falnak! A left tackle pozícióban most például újra Kevin Pamphile tűnt fel, míg Garrett Gilkey is újra színre léphetett. Aztán gondolom Warhop megpróbálja még behelyettesíteni az egyes posztokat hűtőszekrénnyel meg gáztűzhellyel, de kétlem, hogy ezek maradandó eredményt hoznak majd!

A visszahordó szerepkörben is szinte több játékost próbáltunk ki, mint amennyit egy szapora patkány fialni tud. Gyakorolt itt Kaelin Clay, Rannell Hall, Adam Humphries és Bobby Rainey is. Mindegyik közül talán Clay volt a legmeggyőzőbb.

Aztán van itt nekünk egy örök téma. Austin-Seferian Jenkins. Jenkins robbanékony, jól szakad el a védőtől, erős, jól blokkol. Akkor mi a gond? Azt a fránya bogyót nem tudja elkapni. S azért egy második kör a drafton luxus egy olyan tight end-ért, aki csak blokkolni tud. Szóval van gond bőven! Tavaly egész jól sikerült a tábor. Aztán futottunk egy 2-14-es szezont. Idén már a táborban is komoly gondok vannak. Csak nem a Detroit Lions szörnyűséges 0-16-ját akarjuk beállítani? Az elmúlt évben az előszezon alatt kezdett megbomlani az elmém. Most már az edzőtábor alatt.

Az Ördög elfordult tőlünk! Isten elfordult tőlünk! Kíváncsi ránk még valaki?

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com