22-en távoztak, kialakult a Vikings végső 53 fős kerete

Vikings helmet_3Elérkezett ennek a napja is, a csapatnál kialakult az 53 fős keret, mellyel nekimegyünk a szezonnak.

Egy csapat keretének meghatározása nem könnyű feladat, pláne úgy nem, ha egy napon 22 játékosnak kell azt mondanod, hogy jó játékos vagy és maradjunk kapcsolatban, de most nem rád esett a választás. Ugye aki követi a Hard Knocks című sorozatot vagy látta már, az pontosan tudja, hogy zajlik ez.

Tegnap Mike Zimmer és Rick Spielman 22 alkalommal élték át ezt, 22 játékosnak mondták, hogy megválnak tőlük.

Volt egy két meglepő húzás, de amúgy teljesen reális a végső keretbe kerültek személye.

Íme a 22 játékos, akik mostantól nem a Vikings tagjai, bár még a Practice Squad-ba visszatérhetnek, ha nem csap le előbb rájuk valaki.

A végső keretszűkítés távozói:

T Babatunde Aiyegbusi, DT Chigbo Anunoby, DE B.J. DuBose, G Isame Faciane, C Tom Farniok, WR Donte Foster, WR Isaac Fruechte, S Anthony Harris, RB DuJuan Harris, DT Greg Hickman, DE Leon Mackey, LB Michael Mauti, LB Brian Peters, CB Shaun Prater, FB Blake Renaud, CB Josh Thomas, T Tyrus Thompson, C Bob Vardaro,LB Brandon Watts, WR Ryan Whalen, RB Dominique Williams, OL David Yankey

A kiemelt játékosokról csak pár szót:

Michael Mauti elküldése igazából mindenkit meglepetésként ért, engem is. Jól játszott a fiatal LB az eddig itt töltött ideje alatt, most sem volt rá különösebb panasz. Igaz, hogy voltak kisebb sérülései, ráadásul mikor draftoltuk, már akkor tudtuk, hogy lehetnek vele ilyen jellegű gondok.

Brandon Watts jól teljesített az előszezonban, igazából nem értjük miért került ki. Az szinte biztos, hogy elviszi t egy másik csapat, ha nem kerül be a mi PS-ba.

Dominique Williams szerintem nagyon jól teljesített a holtidényben és az egész felkészülési szakaszban. Sokkal nagyobb potenciált látok benne, mint Asiata-ban, de sajnos a vezetőség Matt-be szerelmes, így nem volt kérdés számukra ki marad.

David Yankey hiányozni fog, jól dolgozott a srác. Bár voltak sérülései az itt töltött 1,5 év alatt, de pontosan nem tudni miért kellett mennie.

Akkor most jöjjön a két keretszűkítés után kialakult 53 fős keret:

Irányítók (3):
Teddy Bridgewater, Shaun Hill, Taylor Heinicke

Futók (4):
Adrian Peterson, Jerick McKinnon, Matt Asiata, Zach Line (FB)

Elkapók (6):
Mike Wallace, Charles Johnson, Jarius Wright, Adam Thielen, Cordarrelle Patterson, Stefon Diggs

Tight Endek (4):
Kyle Rudolph, Rhett Ellison, MyCole Pruitt, Chase Ford

Támadó falemberek (9):
T Matt Kalil, G Brandon Fusco, C John Sullivan, G/T Mike Harris, T T.J. Clemmings, C/G Joe Berger, C/G Zac Kerin, G/T Austin Shepherd, G/T Jeremiah Sirles 

Védő falemberek (9):
DE Everson Griffen, DT Sharrif Floyd, NT Linval Joseph, DE Brian Robison, DT Shamar Stephen, DT Tom Johnson, DE Danielle Hunter, DE Justin Trattou, DE Scott Crichton

Linebackerek (6):
OLB Chad Greenway, OLB Anthony Barr, LB Eric Kendricks, LB Gerald Hodges Jr., LB Audie Cole, LB Edmond Robinson 

Cornerbackek (5):
Xavier Rhodes, Terence Newman, Trae Waynes, Captain Munnerlyn, Marcus Sherels

Safetyk (4):
Harrison Smith, Robert Blanton, Andrew Sendejo, Antone Exum Jr.

Kicker (1):
Blair Walsh

Punter (1):
Jeff Locke

Long snapper (1):
Kevin McDermott

 

CB poszton lehet majd még változás ugyanis tudjuk, hogy Josh Robinson PUP listán van, ami azt jelenti, hogy az első 6 meccset ki kell hagynia, valamint itt van a 2 meccsre eltiltott Jabari Price is. Szóval itt még lehet majd mozgás.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com