Buccaneers - A végső 53

Szombat este tíz óra volt a határidő, hogy a csapatok befejezzék a keretszűkítést, és kialakítsák a végső rostert, amellyel neki kívánnak menni az előttünk álló szezonnak.

Ennek értelmében ugye 22 játékostól kellett megszabadulnia a Tampa Bay-nek, Lovie Smith és bandája pedig úgy döntött, hogy ők nem kaphatnak a továbbiakban lehetőséget:

Végleg útilaput kötöttek az egykori 2011-es második körös “tehetség” Da’Quan Bowers (DE)talpára. Mennie kellett a három linebackernek Larry Deannek, Kaseem Greene-nek, és Josh Keyes-nek. Ahogy a két rúgó Connor Barth, és Patrick Murray is távozott. A safety poszton egyedül Chris Hackett nem érte meg a keretszűkítést. Cornerback fronton azonban nagyobb volt a szórás. Távozott ugyanis Jude Adjei-Barimah, Brandon Dixon, és Isaiah Frey is. A védőfalból pedig Bowersen túl Ryan Delaire, Caushaud Lyons, és Lawrence Sidbury lett lapátra téve.

Az offense oldalán kivágta a csapat az idei draft hatodik körében szerzett Kaelin Clay-t (WR), így a Bucs idei draftjának sem a hatodik sem a hetedik körös játékosa nincs már rosteren. De mennie kellett az elkapók közül Donteea Dye-nak, és Tavarres Kingnek is. A támadófalból pedig Edawn Coughman és kisebb meglepetésre Patrick Omameh távoztak. A Bucs úgy döntött két irányítóval fut neki a szezonnak, így Seth Lobatonak (QB) is mennie kellett.

Végül pedig voltak olyanok, akik sérülésüknek, na meg persze az IR listának köszönhetően nem a csapatból ki, hanem egyelőre ide kerültek. Ilyen az idei draft ötödik körös elkapója Kenny Bell. A defensive end Larry English, és a támadófalember Garrett Gilkey.

Ennek értelmében pedig lehet nyugodtan szemezgetni a Bucs 2015-ös végleges keretéből, mely úgy látom hivatalosan még nem tartalmazza Tim Jennings-et:

Offense (28)

Quarterback (2): Jameis Winston, Mike Glennon

Running back (5): Doug Martin, Charles Sims, Bobby Rainey, Mike James, Jorvorskie Lane

Wide receiver (6): Vincent Jackson, Mike Evans, Louis Murphy, Russell Shepard, Adam Humphries, Rannell Hall

Tight end (4): Austin Seferian-Jenkins, Luke Stocker, Brandon Myers, Cameron Brate

Offensive line (11): Donovan Smith, Logan Mankins, Evan Smith, Ali Marpet, Demar Dotson, Gosder Cherilus, Kevin Pamphile, Kadeem Edwards, Jeremiah Warren, Matthew Masifilo, Reid Fragel.

Defense (22)

Defensive tackle (5): Gerald McCoy, Clinton McDonald, Henry Melton, Tony McDaniel, William Gholston

Defensive end (3): Jacquies Smith, George Johnson, T.J. Fatinikun.

Linebacker (5): Lavonte David, Kwon Alexander, Danny Lansanah, Bruce Carter, Jason Williams

Cornerback (5): Alterraun Verner, Johnthan Banks, Sterling Moore, Mike Jenkins

Safety (4): Bradley McDougald, Major Wright, D.J. Swearinger, Chris Conte, Keith Tandy

Specialists (3): P Jacob Schum, K Kyle Brindza, LS Andrew DePaola

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com