Elvesztette posztját a korábbi 1/1-es játékos

A Kansas City Chiefs korábbi 1/1-es játékosa Eric Fisher ugyan még nem került ki a kezdőcsapatból de posztot fog váltani a támadófalon belül. Az offensive tackle a bal tackle pozíciójából át fog kerülni a jobb oldalra. Donald Stephenson lesz a bal tackle aki az előszezonban 94 snap során már pályára lépett az új posztján.

A 2013-as játékosbörze a falemberek éve volt, 9 támadófalembert is kiválasztottak az első körben és az első négy választott közül hárman is az offense falat erősítették. A magas kiválasztási szám ellenére azonban a kiválasztott játékosok többsége nem hozta azt szintet amit a kiválasztásukkor elvártak tőlük és sajnos Fisher is közéjük tartozik.

Fisher eddig nem tudta bebizonyítani, hogy megérte az 1/1-es cetlit pedig a Draft előtti elemzések szerint az évfolyamában a blokkolók között csak Luke Joeckel vette fele a versenyt de ahogyan mondani szokták ez egy egészen más kávéház.

A tackle bokasérüléssel bajlódott az idei előszezonban és valószínűleg ez is közrejátszott a posztváltásában de azért a gyenge tavalyi szezonjáról sem szabad megfeledkezni. A Pro Football Focus értékelése szerint posztjának 84 játékosa között a 72. helye teljesített a tavalyi alapszakaszban.

(nfl.com, Fotó: apolene.com)