Wright hosszabbított, még 4 évig Minnesota

Jarius Wright_1A jó állandó teljesítménynek is megvan a jutalma, Wright tegnap egy jó kis szerződéshosszabbítást írt alá csapatunkkal.

Jarius Wright a Minnesota Vikings megbízható harmadik számú elkapója ma 4 éves szerződéshosszabbítást kötött együttesünkkel, így 2019-ig mindenképpen Minnesota-ban marad.

Wright 2012-ben érkezett a DRAFT-on és már első évében belopta magát a szorkolók szívébe. Mindenki emlékezhet, első elkapását a Lions ellen produkálta, ami egy 54 yardos passzból született. Két playel később első TD elkapása is meglett.

Fokozatosan jó teljesítményt nyújt, nincsnek balhéi és teljes odaadással van a csapat felé. Negyedik évét kezdi megnálunk. Eddig 90 elkapása, 1332 yardja és 7 TD elkapása van, reméljük ez idén még tovább bővül.

Nézzük, hogy nyilatkozott Spielman a Vikings GM-je, a szerződéshosszabbítás után:

„Jarius nagyon fontos láncszeme a támadósornak. 2012-ben mikor kiválasztottuk, tudatosan cselekedtünk, tudtuk, hogy ő lesz a legjobb megoldás a csapatnak. Elkötelezettsége a csapat és a sport iránt példaértékű. Keményen dolgozik, hogy mindig a legjobbat nyújtsa nap, mint nap. Ez a hosszabbítás hű marad a mi filozófiánkhoz, miszerint fiatal tehetségekkel kell erősíteni a csapatot és így érhetünk el sikereket.”

Wright szerződése 4 évre szól és 14.8 millió dollár szerepel benne, melyből 7 millió dollár a garantált összeg.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com