A szezon hátralevő részére kiesett a Chiefs cornerbackje

A Kansas City Chiefs secondaryjének hétfő este alaposan meggyűlt a baja az Aaron Rodgers által vezetett offensel szemben és még nehezebb helyzetbe kerültek a mai bejelentés miatt.

A Packers elleni találkozó első negyedében megsérült a csapat kezdő cornerbackje Phillip Gaines. Andy Reid mai bejelentése szerint a védőnek elszakadt a keresztszalagja így már nem tud pályára lépni az idei szezon hátralevő részében.

A sérülés jellege miatt ugyan még nem történt meg de a Chiefs biztosan sérültlistára teszi majd a játékosát és a felszabadult helyre érkezni fog majd valaki a szabadügynökpiacról.

A Chiefs secondaryje számára a legnagyobb segítség azonban nem a piacról hanem házon belülről fog érkezni. Lejárt a csapat legjobb cornerrbackjének, Sean Smith-nek a három mérkőzéses eltiltása így Ő már pályára léphet a hétvégi fordulóban.

Smith visszatérése mellett a szurkolók Marcus Peters játéka miatt is bizakodóak lehetnek. A csapat idei elsőkörös pickje elég meggyőzően kezdett az NFL-ben. Három fordulót követően 15 tacklenél és 2 interceptionnél tart.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)