Smith megsérült, Campanaro sérültlistán így receivert tradelt a Ravens

A Pittsburgh Steelers elleni csütörtök esti győztes mérkőzésen megsérült Joe Flacco kedvenc célpontja Steve Smith.

A Baltimore Ravens legjobb elkapójának a bordája (és háta) sérült meg és nem tudta befejezni a mérkőzést.

Mostanra kiderült, hogy biztosan ki fogja hagyni a következő Cleveland Browns elleni mérkőzést és jelenleg nem tudható, hogy mikor térhet vissza a pályára.

A szezonbeli első győzelmük ellenére rossz napot zárt a Ravens mert Smith mellett megsérült a csapat másik elkapója Michael Campanaro is. A receiver háta sérült meg és a Ravens sérültlistára tette a játékosát így Ő már biztosan nem fog pályára lépni az idei szezonban.

A problémák miatt sürgősen elkapóra volt szüksége a Ravens-nek így egy tradeel megszerezték a St. Louis Rams receiverét Chris Givens-t. A játékos ára egy hetedik körös (a hírek szerint 2017-es) Draft pick volt.

Givens- a 2012-es Draft negyedik körében választotta ki a Rams és eddigi pályafutása alatt 1.433 elkapott yardot szerzett. Az első két szezonjában kezdő volt és jól is ment neki a játék de a tavalyi szezonban csak 159 elkapott yardot szerzett. Smith visszatéréséig biztosan sok lehetőséget fog kapni a támadósorban és pár jó mérkőzéssel még meg is ragadhat a Ravens kezdőjében.

(nfl.com, Fotó: baltimoresun.com)