Jameis Winston másodszor is elnyerte a hét újonca címet

Úgy néz ki a héten futószalagon számolunk be a Buccaneers-t ért elismerésekről. Hisz Bobby Rainey és Doug Martin mellett Jameis Winston is ismét a díjazottak között van.

Winston 19 passzából 13 lett sikeres a Jaguars ellen. Termelt 209 yardot, egy touchdownt, kétszer sack-kelték, és ezúttal egy alkalommal sem adta el a labdát. Azért ha a szívünkre tesszük a kezünket akkor szerintem mindannyian érezzük, hogy ez a díjazás most kissé furcsa. Hisz egyáltalán nem olyan veretes számok ezek, és Winstonnak is volt már jobb teljesítménye is a szezonban, na meg persze más újoncnak is. De ettől függetlenül ajándék lónak nem nézzük a fogát.

Persze azért biztosan mérgelődik helyettünk Quinten Rollins, aki két interceptiont húzott le az ötödik héten amiből egyet vissza is hordott touchdownra. Vagy Thomas Rawls aki mindössze 23 labdacipelésből 169 yardot termelt, és egy TD-t. Vagy Todd Gurley a maga 159 yardjával 30 labdacipelésből. Ráadásul rájuk is lehetett a héten szavazni. Úgyhogy talán ez most valóban nem annyira megérdemelt kedves Winston, de mi azért örülünk neki!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com