Vincent Jackson nem lép pályára vasárnap, Austin Seferian-Jenkins viszont újra edzésbe állt

Miután vasárnap ACL szakadás miatt egész szezonra elvesztettük Louis Murphy-t, úgy tűnik az első számú elkapónk, Vincent Jackson sem lesz bevethető vasárnap térdsérülése miatt.

Az elkapó szintén a Washington Redskins elleni csúfos vereség során sérült le, és kényszerült kihagyni csaknem a fél találkozót. A mai edzésen pedig már egyáltalán részt sem vett. Ha lehet hinni Greg Auman értesüléseinek, az is előfordulhat, hogy V-Jax több hetet is kénytelen lesz kihagyni.

Ha valóban így lesz, a Buccaneers szinte már csak Mike Evans-hez fordulhat, hisz mellette a keretben csak Donteea Dye, Russell Shepard, és a most a gyakorlócsapatból felhozott Adam Humphries szerepel elkapóként. Donteea Dye és Adam Humphries egyaránt tapasztalatlan újoncok, bár előbbinek első NFL elkapása rögtön touchdownnal végződött a Redskins ellen. Russell Shepard játékáról pedig sokat elmond, hogy vagy nem része a keretnek, vagy épp a speciális egységnél tölt be nem túl fontos feladatokat.

Van azonban egy jobb hírünk is a Buccaneers lelkületű szurkolóknak. Austin Seferian-Jenkins végre újra edzésbe állt. Először azóta, hogy a második héten vállsérülést szenvedett. Jó hír ez valóban, hiszen a szezont nagyon is ígéretesen kezdte ASJ. A távollétében pedig egyáltalán nem maradt elkapásra is alkalmas tight end a keretünkben, így Jameis Winstonnak szinte esélye sem volt az utóbbi pár hétben sikeresen támadni a pálya közepét. És ha már hiányolni kényszerül Vincent Jacksont és Louis Murphy-t is, remélhetőleg ennyivel is beljebb kerül az irányító. Vasárnap már mindenképpen hadrendbe kéne állítani a játékost, különben nem jósolható túl vérmes passzjáték az Atlanta Falcons ellen.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com