Kalóz szakácskönyv / Beharangozó: Giants vs. Buccaneers

Nem értek a focihoz! Sok erre utaló jel mellett ékes bizonyítéka volt ennek, hogy az elmúlt hétvégén sima Falcons győzelmet jósoltam. Szerencsére nem lett igazam. Viszont ezért úgy döntöttem, hogy inkább a gasztronómia felé fordulok, hátha az testhezállóbb.

Vasárnap magyar idő szerint 22:05-kor fogadja kedvenc csapatunk New York óriásait. Egy jó vasárnapi meccsnézésnek viszont elengedhetetlen kelléke a jó étel és ital. Ennek realizálásához kínálok most nektek egy pár kulináris különlegességet.

Rántott Lovie Smith szelet lóhúsba göngyölve

A rántott Lovie Smith szelet igazi kalóz csemege. Elkészítése hosszú időt vesz igénybe, hiszen gondos előkészítést igényel. Elkészítésének menete a következő. Az előre erősen bepácolt Lovie Smith-t egy jól kiélezett ajtó elé ültetjük, majd egy hirtelen mozdulattal berántjuk. Ínyencek a küszöböt is kiélezhetik. Ezután a véres szeleteket gereblyével összehúzzuk, majd előre csíkokra vágott lóhúsba göngyöljük. Sütőben forgatás mellett egy órát sütjük, fatálon tálalhatjuk, díszítésnek defense playbook-ot használhatunk. Fontos dolog, hogy amennyiben a fogás üzemi konyhán készül, mindenképpen ordítozzunk a szakáccsal, mert az agresszivitás a főzés szükséges velejárója.

1107_2

Hozzávalók: 1 db. Lovie Smith, 1 db. jól kiélezett ajtó (igény szerint küszöb), lóhús  egy egész lóból, díszítéshez 1 db. defense playbook csipetnyi Tampa 2-vel.

Benyelt passz Bucs secondary módra

A benyelt passz elkészítése sokféleképpen történhet. Amennyiben Bucs secondary módra készítjük először is vennünk kell egy top 25-ös irányítót, a karakteres íz kedvéért lehet top 10-es is. Vigyázat! Ha Eli Manning féle irányítót választunk figyeljünk rá, hogy hajlamos az interception-ösödésre! Ezek után vegyünk egy össze-vissza szaladgáló secondary-t. Ha ez megvan adjunk hozzá két pocsék defensive back edzőt. Rendkívül fontos, hogy a defensive back edzők pocsékak legyenek, hiszen a jó edző a passz benyelést nagyban megnehezíti. A benyelt passz könnyen csúszó étel, csak nehezen emészthető. Kiválóan alkalmas más ételekkel való együtt tálalásra, mint pl. a nyolc patkós pók gulyás.

Hozzávalók: 1 db. top irányító, 1 db. össze-vissza rohangáló secondary, 2 db. pocsék defensive back edző.

Borvirágos Coughlin orr felfújt

E remek étel elkészítésének a módja a következő. Ragadjuk meg jó erősen a borvirágos Coughlin orrot és teli tüdővel kezdjük el felfújni. Ha közben különböző érdekes hangokat hallunk, az ne zavarjon minket! Folytassuk tovább nyugodtan a műveletet! Amikor a Coughlin orr jó nagyra duzzadt tömjünk bele borsot és chili paprikát. Ezután a hangok erősödhetnek, de még mindig ne foglalkozzunk ezzel, hanem nagy megelégedéssel tálaljuk fel ezt a remek ételt.

1107_1_tomcoulighn

Hozzávalók: 1 db. borvirágos Coughlin orr, egy marék bors, 2 db. chili paprika, jó erős tüdő.

Döngölt Manning kocka

Aki édesszájú, annak ajánlom ezt a nagyszerű desszertet. Elkészítéséhez először is szükségünk lesz egy kétségbeesett képű Manningre. Figyeljünk rá, hogy az alap Manning kinézet nem sokban különbözik a kétségbeesett Manning kinézettől. Vegyünk ezután 5 db puhatestű falembert, majd elkezdhetjük a műveletet. Az ételt készíthetjük tetszés szerint George Johnson-nal, vagy Gerald McCoy-jal. Ügyeljünk rá, hogy a falemberek valóban puhák legyenek, mert így a Johnson és a McCoy is könnyen szeli őket. Ezután a Manninget földbe döngöljük, majd az esztétikusabb tálalás érdekében kockára tapossuk. Ha valaki különleges kulináris élményekre vágyik a kockára taposást falemberrel együtt is elvégezheti. Biztosíthatok mindenkit, hogy ez az étel olyan nagyszerű utóízt hagy a szájban mint mondjuk a gőzben párolt szurkolói remény.

1107_4_manningface

Hozzávalók: 1 db. kétségbeesett Manning, 5 db. puha falember, 1 db. Gerorge Johnson vagy Gerald McCoy

Egykezes Odell Beckham saláta

Az egykezes Odell Beckham salátához fogjunk egy előre megtisztított Odell Beckham-et és az elkapó kezet láncfűrésszel gondosan távolítsuk el a test többi részétől. A többi részre a továbbiakban nem lesz szükség, ezért azt kukába dobhatjuk, mókásabb kedvűek felajánlhatják a philadelphiai állatkertnek sas eledel gyanánt. Ezután az elkapó kezet egy középkori csatabárddal szép szeletekre felszeljük. Ha esetleg a kéz még közben is a labdáért nyúlna klopfolóval üssünk rá párat. Ezután a kezet tépett labdadarabokkal megszórjuk és már kész is a könnyű saláta.

1107_4_odellbeckham

Hozzávalók: 1 db. Odell Beckham elkapó kéz, 1 db. széttépett labda

Elkapós Vereen szendvics

A meccsnézés során nem maradhat ki a szendvics fogyasztása. Most egy new england-i specialitással ismertetnélek meg titeket, mely azóta New York-ban is elterjedt. Fogunk két biztos kezet és két gyors lábat. Hozzáadunk egy tucat first down-t, majd mindezeket összekeverjük. Ezután fogunk tetszés szerint egy kék vagy fehér színű Giants mezt, s mint egy tortillába bele tekerjük. Azonnal fogyasztható. Bár azt hinnénk ez egy futós szendvics, de ez bizony egy elkapós szendvics.

Hozzávalók: 2 db. biztos kéz, 2 db. gyors láb, egy tucat first down,1 db. Giants mez (tetszés szerint kék vagy fehér) és 1 db. porszívó ( ha a meccs során mégis kiköpnénk a falatot).

Stocker féle drop koktél

Természetesen nem maradhat el az ital sem! A Stocker féle drop koktélhoz szükséges egy évek óta semmit sem bizonyító tight end. Mivel a bolti polcokon nem tudhatjuk azonnal ilyet merre találunk, szükséges a megvásárlásához egy pocsék general manager igénybe vétele. Ha a dropolni képes tight end megvan, további hozzávalókra van szükség, mert a drop önmagában kesernyés ízű. Hogy a drop elveszítse ezen utóízét a tight end részére motivációs eszközöket alkalmazunk, melyek 1 tubus vazelin és 1 db a tight end-del közösülni vágyó transzszexuális prosti. Így nyerhetünk egy remek italt, mellyel bármely korábban említett ételt bátran leöblíthetünk!

Akik nem kívánnak velünk enni!

Kihagyják eme remek fogásokat Clinton McDonald, Vincent Jackson,Jacquies Smith, Major Wright valamint Will Beatty (OT) Daniel Fells (TE), Owa Odighizuwa (DE), Jason Pierre-Paul (DE), Victor Cruz (WR), Larry Donnell (TE), Prince Amukamara (CB), Jon Beason (LB), J.T. Thomas (LB).

Kérdéses, hogy velünk étkezik-e William Gholston, Tony McDaniel, Austin Seferian-Jenkins, D.J. Swearinger valamint Ruben Randle (WR) és Uani Unga “Bunga” (LB).

Valószínű, hogy velünk étkezik Logan Mankins, Gerald McCoy valamint Geoff Schwartz (OG), Craig Dahl (S) és Orlean Darkwa (RB).

“Óriás” jó étvágyat kívánok!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com