A Panthers relatíve egészséges a 10. héten

A Panthers idegenben játszik vasárnap, a Tennessee Titans ellen, olyan egészségesen, mint még soha a szezonban.

Miután legalább két játékos hiányzott minden meccs előtt ebben a szezonban, csak a guard Andrew Norwell (combhajlító) játéka kizárt a Titans elleni meccsen. Az egyetlen játékos, ami még kérdéses, az a defensive tackle Dwan Edwards, aki azt reméli, hogy visszatérhet, miután három meccset kihagyott boka ficam miatt.

"Jó ezt látni." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Nyilván még mindig van némi aggodalom Andrew és Dwan miatt, de a legtöbb esetben a többiek már készen állnak, és jó volt az edzés ma (pénteken). Dwan úgy haladt, ahogy azt reméltük, de kemény dolog a boka sérülés a nagy srácoknak - ők azok, akik a legtöbbet küzdenek, valamint a futók, mert nehéz irányváltásokat csinálnak. Ez csak arról szól, hogy visszakapja az önbizalmát, és egyre otthonosabban érezze magát a pályán."

Norwell-t ismét Amini Silatolu helyettesíti, aki a Panthers kezdő bal guard-ja is volt.

"Jól játszott Andrew helyén. Kényelmes helyzetben vagyunk miatta." mondta Rivera. "Jó, egyenletes karrierje van. Csak az elmúlt néhány évben volt sérült, és Andrew jól játszott helyette. Ez egy jó lehetőség neki, hogy helyreállítsa magát, mint az a srác, aki segíthet nekünk a jövőben."

A Titans a wide receiver Kendall Wright és a cornerback Jason McCourty nélkül lép pályára a második egymást követő meccsen, és a cornerback Perrish Cox játékáról a meccs előtt döntenek. Wright vezet a Tennessee elkapói között az elkapások, a yardok és az elkapott touchdown-ok tekintetében, McCourty pedig a harmadik alkalommal lett csapatkapitány az elmúlt négy szezonban.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: carolinablitz.com