Milyen mérkőzéseket nézzünk a 11. játékhéten

Hajnalban ismét csoportrangadóval kezdődik a forduló, a Jacksonville Jaguars fogadja a Tennessee Titans csapatát.

Az utolsó két Draft Top helyén kiválasztott irányítója kerül egymással szembe Blake Bortles és Marcus Mariota személyében. A két csapat eddig silány szezont fut de a gyenge csoportjuk miatt egy erős hajrával matematikailag még a csoportgyőzelem is elérhető a számukra.

Vasárnap este 19 órától az Atlanta Falcons és az Indianapolis Colts mérkőzése következik. A Jaguars és a Titans csoportját vezető Colts-nak már nem lehet sokat hibázni mert a negatív mérlegük miatt bármelyik forduló után "kieső" helyen találhatják magukat és ebben a csoportban nem kell a Wild Card helyen gondolkodni.

Nem lesz egyszerű dolguk mert az edzőváltást követően váratlanul jól teljesítő Falcons következik. Az utolsó két mérkőzésüket azonban elvesztették, már három mérkőzéses hátrányban vannak a veretlen Carolina Panthers mögött így túl sok mérkőzést már nem ronthatnak el.

Vasárnap 22:25-től újabb csoportrangadó következik a SportTv képernyőjén. Az egyre jobb formába lendülő Vikings fogadja az utóbbi hetekben szétesett Packers-t. Aaron Rodgers vezetésével a Packers 6-0-val kezdte a szezont de elvesztették az utolsó három mérkőzésüket és egy mérkőzés hátránnyal az NFC Északi csoportjának második helyén állnak.

A 11. fordulót a kezdéshez hasonlóan egy csoportrangadóval zárjuk. A veretlen New England Patriots fogadja a Buffalo Bills csapatát. A címvédő egy szoros és izgalmas mérkőzést játszott múlt vasárnap nemezise, a New York Giants otthonában. Az ellenfél kispadján új öltözetben visszatér Foxborough-ban régi riválisuk Rex Ryan. A vezetőedző a Jets edzőjeként már kifejtette, hogy mit érez, gondol a Pats-ről így hatalmas elégtétel lenne a számára ha saját közönsége előtt vethetne véget a bajnok veretlenségének.

11. HÉT

NOVEMBER 20. 02:25

JACKSONVILLE JAGUARS - TENNESSEE TITANS (Sport2)

NOVEMBER 22. 19:00

ATLANTA FALCONS - INDIANAPOLIS COLTS (Sport2)

BALTIMORE RAVENS - ST. LOUIS RAMS

CAROLINA PANTHERS - WASHINGTON REDSKINS

CHICAGO BEARS - DENVER BRONCOS

DETROIT LIONS - OAKLAND RAIDERS

HOUSTON TEXANS - NEW YORK JETS

MIAMI DOLPHINS - DALLAS COWBOYS

PHILADELPHIA EAGLES - TAMPA BAY BUCCANEERS

NOVEMBER 22. 22:05

SAN DIEGO CHARGERS - KANSAS CITY CHIEFS

NOVEMBER 22. 22:25

MINNESOTA VIKINGS - GREEN BAY PACKERS (Sport2)

SEATTLE SEAHAWKS - SAN FRANCISCO 49ERS

NOVEMBER 23. 02:30

ARIZONA CARDINALS - CINCINNATI BENGALS

NOVEMBER 24. 02:30

NEW ENGLAND PATRIOTS - BUFFALO BILLS (Sport2)

Pihenőhetes: CLEVELAND BROWNSNEW ORLEANS SAINTS,

NEW YORK GIANTSPITTSBURGH STEELERS

Fotó: sportingnews.com, cbssports.com, calvinayre.com

Címkék: alapszakasz