Ingyen fejhallgató miatt rúgták ki a Giants védőjét

Ismét egy verekedés miatti kirúgásra került sor az egyik New York-i csapatnál.

Úgy látszik valami probléma van New York körül mert idén csapaton belüli verekedés miatt már a második játékost küldték el a városból.

Nyáron IK Enemkpali ütötte meg és törte el Geno Smith-t ami miatt két helyen is eltört az irányító állkapcsa.

Az ütés oka körülbelül 600 dollár vissza nem fizetése volt amivel a New York Jets irányítója tartozott linebacker csapattársának.

Legutóbb Damontre Moore és Cullen Jenkins esett egymásnak és a verekedés egy fejhallgató miatt tört ki. A Giants sztárelkapója Odell Beckham puszta jófejségből "Beats By Dre" fejhallgatót adott a csapattársaknak. Az ajándékból azonban nem jutott mindenkinek és emiatt kitört a balhé.

Damontre Moore lassabb volt a többieknél és neki már nem jutott a 400 dolláros ajándékból. Kicsit felment benne a pumpa és idegességét csapattársán Cullen Jenkins-en vezette le. A hírek szerint Jenkins több fejhallgatót is lenyúlt magának.

A hírhedt fejhallgató

Moore-t a 2013-as Draft harmadik körében választotta ki a Giants és a Justin Tuck, Osi Umenyiora páros utódának szánták a fiatal védőt. A defensive end azonban nem futotta be a várt pályafutást. Három szezon alatt 42 mérkőzésen, 66 tacklet, 8.5 sacket és 2 kierőszakolt fumblet szerzett.

A jelenleg 23 éves Moore újoncszerződése még érvényben volt a következő szezonra is amelyben 675 ezer dolláros alapfizetés illette volna meg. A védőnek most sikerült eldobni egy NFL kerettagságot, egyéves fizetést egy 400 dolláros fejhallgató miatt. Ez a világ legjobb fejhallgatója lehet.

(nfl.com, Fotó: nydailynews.com, bestbuy.com)