A Panthers megtartotta az utolsó edzését Charlotte-ban

A Panthers megtartotta a szezon utolsó edzését Charlotte-ban.

A vezetőedző Ron Rivera teljes felszerelésben tartott edzést pénteken, majd vasárnap a csapat elindul a Super Bowl helyszínére, San Jose-ba.

"Nagy volt a tempó és az energia. Ezt becsülöm bennük." mondta Rivera. "Mindig aggódom, amikor felveszik a szerelést és minden ilyen jó dolog esetében, és azt hiszem, a tempó olyan volt volt, amilyet vártunk. Azt hiszem, nagyon szépen megtalálták a helyét mindennek. Ez egy szép alaphangot és tempót adott most, amikor elutazunk. Nagyon elégedett voltam. Amikor teljes felszerelésben edzenek az év ezen szakaszában, valamit kapni kell belőle, és mi kaptunk valamit belőle. Jól érzem magam emiatt."

Mint mindig, a Panthers most is hozta a védjegyét, a "hajlandóságot" az edzőpályára.

"Tetszik a hozzáállásuk. Tetszik a személyiségük." mondta Rivera.

"Látni lehetett a személyiségüket a bemelegítés során - ők ilyenek. A legjobb dolog az volt, hogy miután megmutatták ezt, utána rögtön visszatértek és koncentráltak."

A center Ryan Kalil (térd) korlátozott résztvevő volt a pénteki edzésen, miután a hét folyamán még nem edzett. A defensive end Charles Johnson (térd) és a defensive tackle Kawann Short (térd) is korlátozott munkát végzett.

"Jó volt érezni az ütéseket." mondta Kalil. "Ha nincs két hétig semmi ütés, az elég hosszú idő. Jó munkát végeztünk a terv alapján. Ugyanazt csináltuk, mint az első rájátszás meccs előtt. Ez nyilvánvalóan bejött  nekünk, ezért maradtunk ennél."

Rivera terve a Super Bowl bye week-re Charlotte-ban az volt, hogy kivitelezzék a játék tervet. Ő és a játékosok bíznak abban a munkában, amit csináltak a felkészülés során a Denver Broncos által jelentett kihívásokra.

"Megcsinaltuk az alapozást." mondta a safety Kurt Coleman. "Ez egy nagyszerű hét volt a felkészülésben. Ez nagyon izgalmas. Készen állunk erre a pillanatra. Erre készültünk egész évben."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com