Főbb hírek tegnapról

Az Atlanta Falcons négyéves, 18 millió dolláros szerződést kötött a Miami Dolphins korábbi defensive endjével Derrick Shelby-vel.

A Tampa Bay Buccaneers ötéves, 32.5 millió dolláros szerződést kötött a Seattle Seahawks guardjával J. R. Sweezy-vel.

A Chicago Bears hároméves, 18 millió szerződést kötött az Arizona Cardinals offensive tacklejével Bobby Massie-vel.

A Cleveland Browns nem fogja elküldeni Johnny Manziel-t mert bízik benne, hogy sikerül eltradelni egy késői körös Draft pickért.

A New York Giants megszerezte a Miami Dolphins defensive endjét Olivier Vernon-t. Ötéves, 85 millió dolláros szerződést kötött a csapatával.

A Miami Dolphins elküldte cornerbackjét Brent Grimes-t amivel 6.5 millió dollár szabad helyhez jutottak.

Az Arizona Cardinals kétéves, 10 millió dolláros szerződést kötött a szabadügyök safetyvel Tyvon Branch-el.

A Denver Broncos linebackere Danny Trevathan a Chicago Bears-nél folytatja a pályafutását ahol újra együtt dolgozhat korabbi mesterével John Fox-al.

A Houston Texans négyéves, 28 millió dolláros szerződést kötött a Kansas City Chiefs korábbi offensive linemanejével Jeff Allen-el.

Brock Osweiler négyéves, 72 millió dolláros szerződést kötött a Houston Texans-al amely 37 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

A Philadelphia Eagles ötéves, 40 millió dolláros szerződést köt a Houston Texans korábbi guardjával Brandon Brooks-al.

A Houston Texans négyéves, 26 millió dolláros szerződést köt a Miami Dolphins korábbi running backjével Lamar Miller-el.

A Detroit Lions kétéves hosszabbítást kötött defensive tacklejével Haloti Ngata-val.

A New York Jets szerződteti a Chicago Bears korábbi running backjét Matt Forte-val.

A New York Giants szerződteti Damon Harrison-t. A Jets korábbi defensive tackleje ötéves, 46.25 millió dolláros szerződést köt az új csapataval.

Brock Osweiler a Houston Texans irányítója lesz. A Denver Broncos-nak nincs irányítója. A korábbi hírek szerint Colin Kaepernick a B tevük.

A New York Jets elküldte tight endjét Jeff Cumberland-et amivel 1.9 millió szabad helyhez jutottak.

A Tampa Bay Buccaneers hosszabbított Doug Martin-al. A futó ötéves, 35 millió dolláros hosszabbítást kötött. A szerződés maximális összege elérheti a 42.5 millió dollárt és 15 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

A Jacksonville Jaguars szerződteti a Carolina Panthers korábbi punterét Brad Nortman-t.

A Minnesota Vikings hosszabbított defensive tacklejével Kenrick Ellis-el.

Az Atlanta Falcons szerződteti Alex Mack-et. A Cleveland Browns korábbi centere a hírek szerint ötéves szerződést fog aláírni és átlagosan 9.5 millió dollárt fog keresni.

A Philadelphia Eagles ötéves, 37 millió dolláros szerződést kötött Rodney McLeod-al. A St. Louis / Los Angeles Rams korábbi safetyjének szerződése 17 millió dollár garantált keresetet fog tartalmazni.

A San Diego Chargers hosszabbított tight endjével Antonio Gates-el. A veterán támadó kétéves, 12 millió dolláros szerződést fog aláírni.

A Minnesota Vikings szerződteti a San Francisco 49es korábbi guardját Alex Boone-t.

A Denver Broncos két szék között a pad alá eshet mert a jelek szerint Brock Osweiler a Houston Texans hívását fogja elfigadni. Ha távozik a korábbi tartalékirányító akkor Colin Kaepernick-et próbálják majd megszerezni.

A Carolina Panthers hosszabbított fullbackjével Mike Tolbert-el. A futó kétéves, 4 millió dolláros szerződést kötött a csapatával.

A San Diego Chargers szerződeti a Cleveland Browns korábbi elkapóját Travis Benjamin-t.

A Cincinnati Bengals ötéves, 30 millió dolláros szerződést kötött safetyjével George Iloka-val.

A Dallas Cowboys egyéves, 5 millió dolláros hosszabbítást kötött linebackerével Rolando McClain-el.

40 évesen visszavonul Matt Hasselbeck. Az irányító a Green Bay Packers, a Seattle Seahawks, a Tennessee Titans és az Indianapolis Colts játékosa volt. 36.638 passzolt yardot, 212 touchdown passzt és 153 interceptiont szerzett.

A Washington Redskins kétéves hosszabbítást kötött linebackerével Mason Foster-rel.

A Detroit Lions szerződteti a Cincinnati Bengals wide receiverét Marvin Jones-t. Az elkapó a hírek szerint átlagosan 8 millió dollárt fog keresni évente.

A Baltimore Ravens átstruktúrálta Marshal Yanda szerződését. A guard szerződésének átalakításával 4 millió dollárnyi helyet képeztek a fizetési sapkában.

A New England Patriots kétéves hosszabbítást kötött offensive tacklejével LaAdrian Waddle-el.

A San Francisco 49ers ötéves hosszabbítást kötött nose tacklejével Ian Williams-el.

Chris Ivory ötéves szerződést fog alárni a Jacksonville Jaguars csapatával. Évente átlagosan 6 millió dollárt fog keresni.

A Washington Redskins hároméves hosszabbítást kötött irányítójával Colt McCoy-al.

A New York Giants szerződteti a St. Louis / Los Angeles Rams korábbi cornerbackjét Janoris Jenkins-t. A védő átlagosan évi 12 millió dollárt fog keresni.

Fotó: nydailynews.com, chicagotribune.com, nypost.com, sportsnet.ca, sportspyder.com, baltimoreravens.com